Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Παραπολιτικά zougla.gr: Οι Χρυσαυγίτες είναι οι μόνοι που δεν χρωστούν και αφήνουν και φιλοδώρημα

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Από τα ψέματα για ρουκέτες, τάνκς και όπλα σε μοναστήρια, οι καθεστωτικοί έχουν καταπέσει πλέον στα γκαρσόνια. Θλιβεροί...


Η στήλη "Παραπολιτικά" του zougla μετέφερε διάλογο μεταξύ ενός σερβιτόρου και της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια που αποδεικνύει τα ψέμματα των συκοφαντικών δημοσιευμάτων.

"Για καλό πήγε ένας εκ των σερβιτόρων του καφενείου της Βουλής, αλλά μόνο που δεν βρήκε το μπελά του. Η βουλευτίνα της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια έβγαινε από την Ολομέλεια και παραλίγο να πέσει πάνω στο συγκεκριμένο γκαρσόν.
«Καλησπέρα σας κυρία Ζαρούλια, τι κάνουμε, πως είμαστε;» είπε ο σερβιτόρος γεμάτος ευγένεια, υποβοηθούμενος από τον κοινωνικό του πληθυντικό. Η κυρία Ζαρούλια όμως δεν έδειξε την ίδια ψυχραιμία, απεναντίας έβγαλε και μία επιθετικότητα.
«Τι καλά να είμαστε με αυτά που...
πάτε και λέτε; Μας είπατε τζαμπατζήδες, ότι δηλαδή τρώμε και πίνουμε στο εστιατόριό σας και δεν πληρώνουμε!» είπε εκείνη σε έντονο ύφος, αφήνοντας σύξυλο τον σερβιτόρο.

«Δίκιο έχει, τι να της έλεγα; Αφού πήγαν κι έγραψαν ότι οι Χρυσαυγίτες τρώνε –πίνουν στο εστιατόριο και δεν πληρώνουν. Και όχι μόνο πληρώνουν αλλά δίνουν και πάντα πουρμπουάρ», διευκρίνισε ο σερβιτόρος προς αποφυγήν περαιτέρω παρεξηγήσεων. Κι όλα αυτά εξαιτίας ενός δημοσιεύματος, σύμφωνα με το οποίο οι Χρυσαυγίτες φέρονται να είναι οι τζαμπατζήδες του …μουσακά. Δ.Κ."

Η βουλευτής Β΄ Αθηνών Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια απάντησε σχετικά:

Κύριε Δ.Κ., Σχετικά με το δημοσίευμά σας “Την πλήρωσε ο σερβιτόρος της βουλής“
Αν για εσάς το να σας αποκαλούν τζαμπατζή είναι αδιάφορο, δεν σημαίνει ότι όλοι μας έχουμε την ίδια αυτοεκτίμηση… Εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν ανήκουμε στην συνομοταξία όλων αυτών που τους φτύνουν και απλά λένε ότι… ψιχαλίζει!

Αντί λοιπόν να γράφετε κουτσομπολιά ασχοληθείτε, εάν μπορείτε βέβαια, με την ουσία του θέματος και η ουσία είναι ότι από αυτό το δημοσίευμα, που για εσάς δεν χάθηκε κι ο κόσμος βρε αδερφέ, επειδή κατηγόρησαν τους Χρυσαυγίτες για τζαμπατζήδες, θίχτηκε βάναυσα η υπόληψή μας, που άλλωστε αυτός ήταν και ο σκοπός του κατάπτυστου συκοφαντικού δημοσιεύματος. Αφιερώστε καμμιά αράδα για την ποταπότητα μερικών λασπολόγων που έχουν ξεπεράσει τα εσκαμμένα!

Ελένη Ζαρούλια
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
Βουλευτής Β’ Αθηνών