Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Η αστική ευγένεια του ΚΚΕ, οι… ανεμοδαρμένοι του Καμμένου και «οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής»

Γράφει ο Αντίοχος

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, στις μεταξύ τους σχέσεις; Η αστική ευγένεια βεβαίως, που τους υποχρεώνει να παρευρίσκονται και να απευθύνουν υποκριτικά χαμόγελα και χαιρετισμούς στα συνέδρια των άλλων.


Από αυτή την αστική συνήθεια δεν ξεφεύγει ούτε το ΚΚΕ, παρότι θέλει να εμφανίζεται προς τα έξω ως δήθεν αντισυστημικό και «άλλου είδους» κόμμα.
 
Έτσι, εκπρόσωπος του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας, ο σύντροφος Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, παραβρέθηκε στην.....
έναρξη του συνέδριου του κόμματος που κάποιοι επιχειρούν να θέσουν ως… ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή, του δήθεν «σκληρού δεξιού» -και στην πραγματικότητα αριστεροδεξιοκεντρώου, όπου φυσάει ο άνεμος και προπάντων βαθιά συστημικού- κόμματος Καμμένου. Ο σύντροφος Κουμπούρης απηύθυνε και χαιρετισμό, μεταφέροντας τις ευχές της Κ.Ε. του ΚΚΕ για «καλές εργασίες στο συνέδριό σας» στους… ανεμοδαρμένους, μην παραλείποντας να μιλήσει και για τον κοινό εχθρό όλων των κομμάτων του σάπιου συστήματος: «τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής», όπως είπε!