Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Πανικός! Επισπεύδουν την Προεδρική εκλογή και τις πρόωρες εκλογές για να προλάβουν την αποφυλάκιση του Ν. Μιχαλολιάκου!

Γράφει ο Αντίοχος

Σε πλήρη πανικό βρίσκεται η μνημονιακή συγκυβέρνηση (ειδικά μετά το ναυάγιο των Παρισίων), που σήμανε το τέλος του πολιτικού της χρόνου. Έτσι, οι καταρρέοντες Σαμαροβενιζέλοι διαρρέουν τώρα στα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους, ότι θα επισπεύσουν την προεδρική εκλογή (που θα καταλήξει σε αδυναμία εκλογής προέδρου και εν συνεχεία πρόωρες εκλογές…), τάχατες για να δείξουν στους διεθνείς τοκογλύφους που… ανησυχούν, ότι στην Ελλάδα υπάρχει… πολιτική σταθερότητα. Δείτε τι γράφει ένα σεσημασμένο παπαγαλάκι:

«Ειλημμένη είναι η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει...
στην επίσπευση των διαδικασιών εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας κατά 1 με 2 μήνες, αμέσως δηλαδή μετά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και την επανέναρξη των διαδικασιών της Ολομέλειας της Βουλής.

Μάλιστα σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους η πρώτη ψηφοφορία που απαιτεί και 200 ψήφους για να εκλεγεί ΠτΔ προσδιορίζεται την 7η Ιανουαρίου και η τρίτη το αργότερο στις 3 Φεβρουαρίου».

Η αλήθεια είναι ότι τρέχουν σαν τον… Βέγγο στις δόξες του, για να προλάβουν την αποφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, καθώς επίσης και των δύο πρώτων βουλευτών που προφυλακίστηκαν (Παππά και Λαγού), που όπως τους ειδοποίησε η παράγκα του Μπάμπη θα γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου, μπας και γλιτώσουν την ατελείωτη ξεφτίλα που τους περιμένει και περιορίσουν την επικείμενη συντριβή τους! Αλλά, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!