Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Είσαι πολύ μεγάλος μάγκας ρε Ηλία... Κασιδιάρης προς ξεφτίλες -κλέφτες βουλευτές που τον επισκέφτηκαν στη φυλακή: «Ευκαιρία να συνηθίζετε το κλίμα της φυλακής»

Η Eπιτροπή Δεοντολογίας της βουλής συνεδρίασε σήμερα στις φυλακές κορυδαλλού για την περίφημη υπόθεση Μπαλτάκου. Αντί, όμως, να κατηγορούνται οι Σαμαράς - Αθανασίου - Δένδιας για κατάλυση του Συντάγματος κατηγορείται ο Ηλίας Κασιδιάρης για... κακούργημα!


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε ενώπιον της επιτροπής με αθλητική περιβολή, καθώς εκείνη την ώρα προπονούνταν. Δήλωσε πως: «Οι επιτροπές της βουλής δεν προβλέπεται να συνεδριάζουν στον Κορυδαλλό. Καλά κάνατε όμως και ήρθατε. Ευκαιρία να συνηθίζετε το κλίμα της φυλακής. Σκάνδαλα, off shore εταιρείες βουλευτών, ο υπουργός δικαιοσύνης κλέβει την εφορία και........
δηλώνει ψευδές πόθεν έσχες. Πολύ σύντομα βουλευτές και υπουργοί θα είναι μόνιμοι τρόφιμοι των φυλακών. Αν, λοιπόν, ήρθατε για να εγκλιματιστείτε, καλά κάνατε».

Εν συνεχεία ο Ηλίας Κασιδιάρης αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται: «Αποκάλυψα στην Ολομέλεια της Βουλής πως η κυβέρνηση Σαμαρά έχει ποδηγετήσει τη Δικαιοσύνη και έχει καταλύσει το Σύνταγμα. Και αντί να βρίσκεται στη φυλακή ο Σαμαράς, βρίσκομαι εγώ, ο Αρχηγός και βουλευτές του Κόμματός μου. Πληρώνουμε το τίμημα της Αλήθειας και τον αγώνα μας για μια Ελεύθερη Ελλάδα».

Οι βουλευτές της Επιτροπής δεν είπαν ούτε μία λέξη καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης. Ερωτήσεις απηύθυνε μόνο ο Δημήτρης Κουκούτσης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

- Κουκούτσης: «Κάνατε εσείς την μαγνητοσκόπηση; Κάτι τέτοιο φαίνεται αδύνατο γιατί στο βίντεο τα χέρια σας είναι ελεύθερα».

- Κασιδιάρης: «Αρνούμαι την κατηγορία. Τονίζω, όμως, πως όταν το Σύνταγμα παραβιάζεται με την βία - και εμένα εισέβαλαν παράνομα στην οικία μου πάνοπλοι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής - κάθε μέσο είναι νόμιμο, σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος. Κάθε πολίτης, όχι απαραίτητα βουλευτής, έχει ιερή υποχρέωση να μεταχειριστεί κάθε μέσο για να αντιμετωπίσει αυτούς που καταλύουν το Σύνταγμα με τη βία. Επαναλαμβάνω πως δεν μιλάμε μόνο για την απόδειξη της αθωότητας μου, αλλά και για την κατάλυση του Συντάγματος των Ελλήνων.»

- Κουκούτσης: «Πώς αποκαλεί τον κ. Σαμαρά ο κ. Μπαλτάκος στον επίμαχο διάλογο;»

- Κασιδιάρης: «Όταν ο Σαμαράς του είπε "θα τους βάλω φυλακή και θα τους ρίξω στο 2%", ο κ. Μπαλτάκος του απάντησε "είσαι μ@λάκ@ς". Όταν επισήμανα ότι ο Σαμαράς μας έβαλε φυλακή για να μας κλέψει τις ψήφους, ο κ. Μπαλτάκος απάντησε "ναι, τον πο@στη"»

- Κουκούτσης: «Μα και η κα. Βούλτεψη είχε πει ακριβώς το ίδιο πράγμα»

- Κασιδιάρης: «Ναι, στον ΣΚΑΪ είχε κάνει λόγο για το «περιβάλλον π@υσταρά», εννοώντας το περιβάλλον Σαμαρά. Δεν γνωρίζω γιατί οι νεοδημοκράτες έχουν ψύχωση με αυτούς τους χαρακτηρισμούς»