Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Βορά της καθεστωτικής δημοσιογραφίας με ενθάρρυνση Κικίλια, οι άνδρες των ΜΑΤ

Η επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα μείζονα προβλήματα συνεχίζεται, με τα στρατευμένα μέσα μαζικής εξαπάτησης να μεταδίδουν ασύστολα ψεύδη, δίκην υπερασπιστών των ακροαριστερών που προκάλεσαν επεισόδια κατά τη διάρκεια της πορείας για το καρναβάλι του πολυτεχνείου.


Οι καλοπληρωμένοι εργολάβοι του ψεύδους, εκείνοι οι οποίοι αποθέωναν τις δυνάμεις των ΜΑΤ όταν με εντολή Σαμαρά διέλυαν δια της βίας την διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα ή κατά την απρόκλητη χρήση βίας προκειμένου να διαλύσουν ειρηνική συγκέντρωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στο Εφετείο Αθηνών, αναπαράγουν επί διήμερο ένα κατάπτυστο παραμύθι το οποίο επιχειρεί να αποδώσει στους άνδρες των ΜΑΤ τις πρακτικές των συμμοριτών. Σύμφωνα με τους συνεταίρους των αναρχικών δημοσιογράφους, «άνδρες των ΜΑΤ έκλεψαν μπουκάλια νερού από περίπτερο και ξυλοκόπησαν τον εργαζόμενο σ' αυτό».

Ποια είναι όμως η πραγματικότητα; Σύμφωνα με τις μαρξιστικές αθλιότητες τις οποίες η Χούντα Σαμαρά μετέτρεψε σε κατηγορητήριο εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή άλλωστε, οι αστυνομικοί των ΜΑΤ είναι Χρυσαυγίτες και υπέστησαν σωρεία ερευνών από τους πραιτοριανούς των Εσωτερικών Υποθέσεων προκειμένου να αποδειχθούν οι καταγγελίες των ακροαριστερών. Παρά τον εξευτελισμό στον οποίο υποβλήθηκαν, κανένα επιβαρυντικό στοιχείο δεν προέκυψε, εντούτοις παρέμειναν οι εντυπώσεις, όπως ακριβώς επιθυμούσαν οι καθεστωτικοί ρουφιάνοι της Αριστεράς και ο τότε υπουργός Προ.Πο. Δένδιας. Επιπρόσθετα να θυμίσουμε την σωρεία εμετικών άρθρων εις βάρος των αστυνομικών επειδή στις εκλογές του 2012 στα εκλογικά κέντρα όπου ψήφιζαν η Χρυσή Αυγή λάμβανε υψηλά ποσοστά.

Οι αριστεροί στρατευμένοι δημοσιογράφοι διαμόρφωναν το κλίμα υποτιθέμενης συνεργασίας Χρυσής Αυγής και αστυνομίας, κλίμα το οποίο ενθάρρυναν οι ενέργειες του Δένδια και των πραιτόρων της Χούντας στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. Ακολούθως, με εντολή από το Μαξίμου ξεκίνησε ένα ντελίριο απειλών και πολιτικής τρομοκρατίας προς τους άντρες της αστυνομίας και δη των ΜΑΤ, με το οποίο επιχειρείτο ουσιαστικά η απαγόρευση να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή. Η βρώμικη αυτή μεθόδευση, επιδιώχθηκε να επιτευχθεί με ηπιότερο τρόπο επί τη αναλήψει των καθηκόντων του υπουργού Προ.Πο. από τον Κικίλια, ο οποίος είναι και πρωταγωνιστής της αθλιότητας που αναπαράγουν οι αριστεριστές δημοσιογράφοι εις βάρος των αστυνομικών.

Ενώ λοιπόν το ανδρείκελο των αμερικανοσιωνιστών Κικίλιας, έσπευδε για ψηφοθηρικούς λόγους στη ΓΑΔΑ για να συγχαρεί υποτίθεται τους αστυνομικούς για την έκβαση της πορείας για το πολυτεχνείο, στα υπό καθεστωτική ασυλία Εξάρχεια, άνδρες των ΜΑΤ καταδίωκαν τα χαϊδεμένα του πολιτικού συστήματος, που πετούσαν πέτρες, κατέστρεφαν περιουσίες και έβαζαν φωτιές σε κάδους.
Βεβαίως τα παιδιά της καθεστωτικής μπουρζουζίας, δεν είναι Χρυσαυγίτες ώστε οι ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας να απαιτούν την επέμβαση της αστυνομίας. Ως εκ τούτου, η επέμβαση των ΜΑΤ έτυχε της έντονης αποδοκιμασίας των μαρξιστών των μέσων εξαπάτησης, οι οποίοι φυσικά δεν περιορίστηκαν στην υπόθαλψη των συμμοριτών της άκρας αριστεράς, αλλά έστησαν και το παραμύθι με το περίπτερο και τον εργαζόμενο.

Η αλήθεια την οποία διαστρεβλώνουν οι κατάπτυστοι πραίτορες του Καθεστώτος, έχει ως εξής: άνδρες των ΜΑΤ, μέλη διμοιρίας που επιχειρούσε στην περιοχή των Εξαρχείων, πήγαν να αγοράσουν νερό από περίπτερο. Στη θέα τους και με τους δημοσιογράφους να βρίσκονται παντού για να καλύψουν την «αστυνομική βία», ο εργαζόμενος του περιπτέρου άρχισε να ουρλιάζει: «δεν πουλάω νερό σε μπάτσους»!

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι εργολάβοι της απάτης, της διαστρέβλωσης και της συκοφαντίας, παρουσίασαν την υπόθεση όπως βόλευε τα συντρόφια τους. Ο πλέον όμως εκτεθειμένος από το περιστατικό, είναι ο ανεκδιήγητος πολιτικάντης Κικίλιας, ο οποίος ενώ μέχρι πριν λίγες ώρες παρίστανε τον φίλο των αστυνομικών, μετά τα στημένα ρεπορτάζ έριξε τη μάσκα και έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο: εκείνο του γελοίου ψοφοδεξιού που τρέχει να ικανοποιήσει τους μαρξιστές απατεώνες! Συνέπεια της δίψας του Κικίλια για να λάβει τα εύσημα των ρουφιάνων της ενημέρωσης, ήταν να δώσει εντολή στους κομματικούς εγκάθετους της Χούντας στο Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., να αναλάβουν την υπόθεση και να βρουν τους κατασκευασμένους από τα ΜΜΕ «κλέφτες» αστυνομικούς!

Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο, οι κατά τους ψευτοδημοκράτες του αντισυνταγματικού τόξου «εφαρμόζοντες το Νόμο αστυνομικοί» ( βλέπε δηλώσεις Καμίνη, Δένδια και ρεπορτάζ δημοσιογράφων στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής) μετατρέπονται σε «κλέφτες». Παρομοίως, χάρη σε τέτοιες δημοσιογραφικές απάτες και στημένα επεισόδια, ο κατά τ' άλλα «φίλος του απλού και έντιμου αστυνομικού» ψοφοδεξιός Κικίλιας, μετατρέπεται στον μεγαλύτερο εχθρό και συκοφάντη του. Προς γνώσιν λοιπόν του Ελληνικού Λαού, συνεπώς και των αστυνομικών, ισχύει το εξής: ο ψοφοδεξιός, φίλος δεν πιάνεται!

Όταν τα ΜΑΤ επιτίθενται σε Χρυσαυγίτες είναι καλά για την ΝΔ και τους δημοσιογράφους.