Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Μετά τις μολότοφ, και το παρεμπόριο έπεσαν και οι.... σφαίρες εντός των Πανεπιστημίων...

Το γεγονός ότι τα πανεπιστήμια είναι χώροι ανομίας και κομμουνιστικής ασέλγειας ήταν ευρέως γνωστό.

Παρά την αλλαγή του νόμου περί "ασύλου", παραμένουν ιδιωτικοί χώροι για αναρχικούς, λαθρομετανάστες και λοιπούς "κοινωνικά ευπαθείς" δημιουργώντας εστίες διακίνησης ναρκωτικών, όπλων, λαθραίων εμπορευμάτων, ακόμη και ψυχών.

Όλο αυτό το κράμα οδηγεί εκ του ασφαλούς σε παραβατικές συμπεριφορές που τελικώς μπορεί και να σπείρουν το θάνατο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, του ΣΥΡΙΖΑιου Πρύτανη με τον επίχρυσο μπιντέ, παραλίγο να έχουμε αιματοκύλισμα όχι από φοιτητές... αλλά από λαθρομετάναστες - αγνώστου προελεύσεως.
Συγκεκριμένα στην......
κτηνιατρικήσχολή δύο άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους προσέγγισαν, προχθές περίπου στις 19:30 δύο νεαρούς αλλοδαπούς, 20 και 22 ετών, και τους πυροβόλησαν με πιστόλι με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν στα κάτω άκρα.

Οι διαφορές ήταν.... οικονομικές (τα χάλασαν στη μοιρασιά των... εμπορευμάτων;!) όπως αποκαλύφθηκε, όταν και συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες.

Το παραπάνω περιστατικό προδίδει ακόμη μια φορά την....εξέλιξη των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων μέσω της κομμουνιστικής δικτατορίας που επικρατεί εντός τους και την ελαφρότητα που τείνει προς την αδιαφορία, του αστικού κράτους να διαφυλάξει τους χώρους του "πνεύματος"!