Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ούτε... ζωγραφιστό δεν θέλουν να τον βλέπουν οι βουλευτές του τον Σαμαρά - Άδεια η αίθουσα παρά τα παρακάλια

Τα αποκαλυπτήρια της αβάσταχτης μοναξιάς ενός έκπτωτου δικτάτορα έκανε ο «Βηματοδότης», ο οποίος έχει ξεσαλώσει μετά την αποστροφή του ΔΟΛ στο πρόσωπο των σκευωρών, για ωφελιμιστικούς λόγους βεβαίως – βεβαίως.


Όπως μεταδίδει η γνωστή κατινίστικη στήλη, ο Σαμαράς είχε βάλει τον Μπούρα να παρακαλάει τους «γαλάζιους» βουλευτές να παραστούν στην κατάθεση του προϋπολογισμού, προκειμένου να τον χειροκροτήσουν. Η ψυχοπαθογενής αυτή απαίτηση του Σαμαρά δεν εισακούστηκε από τους βουλευτές του με αποτέλεσμα η κατάθεση του ευχολογιακού και κατάπτυστου προϋπολογισμού να γίνει σε άδεια αίθουσα.

Ο Μπούρας έπαιρνε τους βουλευτές και τους έλεγε ότι «ο Πρωθυπουργός έχει ήδη έρθει και περιμένει στο γραφείο του ώσπου να γεμίσει η αίθουσα», όμως ουδείς συγκινήθηκε από το δράμα του Κιμ Γιονγκ Ουν των Νοτίων Βαλκανίων. Μάλιστα ένα από τα «κορόιδα» που άκουσαν τις παρακλήσεις Μπούρα όταν είδε ότι είχε πιαστεί «κότσος» απειλησε ότι θα στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στον Σαμαρά για να διαμαρτυρηθεί γιατί την κουβάλησαν παρασκευιάτικα σε άδεια αίθουσα.

Ο μόνος που εισάκουσε με χαρά τις εντολές Μπούρα ήταν ο Γ. Βλάχος. Ο καραμανλικός βουλευτής είχε εντολή να μην έρθει και την ακολούθησε με χαρά. Ο λόγος που του δόθηκε η αντίθετη εντολή ήταν για να μην ακούσει πάλι τίποτα για «λαθάρα» και το κάνει βούκινο στα κανάλια και ο Σαμαράς βρεθεί και μόνος και ξεφτιλισμένος.