Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΤΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ;

 Γράφει ο Αντίοχος

 Όπως είναι γνωστό, αντιπροσωπεία Αμερικανοσιωνιστών αξιωματούχων της ADL πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες επίσκεψη στην Αθήνα και είχε συναντήσεις με τους εδώ υποτακτικούς του παγκόσμιου αφέντη (Σαμαρά, Βενιζέλο, Κικίλια και CIA…).
 
Αλλά, η αντιπροσωπεία πέρασε κι από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Ο λόγος; Τον αποκαλύπτουν –εμμέσως πλην σαφώς- οι ίδιοι οι σιωνιστές στην ανακοίνωσή τους:
 
«Ιδιαίτερη βαρύτητα είχε επίσης η συνάντηση της αντιπροσωπείας της ADL με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, όπου τονίστηκε η αξία του.....
διαθρησκειακού διαλόγου και ο ρόλος της εκκλησίας στην καταπολέμηση κάθε μορφής ρατσισμού… 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο διευθυντής της ADL Α. Φόξμαν: «Το υψηλό επίπεδο αντισημιτικών τάσεων στην Ελλάδα λειτούργησε ως αφύπνιση προς τους πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες ότι υπάρχει άμεση ανάγκη για αλλαγές. Ο πρωθυπουργός μας διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση λαμβάνει δραστικά και προληπτικά μέτρα σε όλα τα επίπεδα για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και του αντισημιτισμού».
 
Να θυμίσουμε, ότι είχε προηγηθεί –προ μηνός περίπου- «εθιμοτυπική» επίσκεψη της  (μινιφορούσας…) που ανέλαβε καθήκοντα πρέσβη του Ισραήλ, στην Αρχιεπισκοπή. Τι ζητούν οι σιωνιστές από τον Αρχιεπίσκοπο και τι εννοούν μιλώντας για το «ρόλο της Εκκλησίας στην καταπολέμηση κάθε μορφής ρατσισμού»; Είναι προφανές: ενόψει των πρόωρων εκλογών, οι σιωνιστές απαιτούν δημόσιες δηλώσεις καταδίκης της Χρυσής Αυγής, από τον Αρχιεπίσκοπο και μητροπολίτες. Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε ποιοι θα προθυμοποιηθούν να το πράξουν, για να τους «βγάλουμε στη σέντρα» και να τους παραδώσουμε στην αλάνθαστη κρίση του χριστεπωνύμου πληρώματος!