Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Περίγελως ο Δένδιας - Οι Τούρκοι αναχαίτησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Αρχηγό ΓΕΣ, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τον ίδιο τον Δένδια!

Η επικοινωνιακού τύπου επίσκεψη του Δένδια στη ζώνη ευθύνης της 95ης Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, σε Καστελλόριζο, Στρογγύλη και Ρω, εξελίχθηκε σε πρωτοφανές φιάσκο.


Ενώ λοιπόν ο υπουργός της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές κάμερες από τα Δωδεκάνησα ως άλλος «Μέγας Ναπολέων», κάνοντας λόγο για «αποφασιστική προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας αλλά και της εθνικής αξιοπρέπειας», οι Τούρκοι φρόντιζαν να τσακίσουν την αυταρέσκειά του, στήνοντάς του ένα σκηνικό το οποίο εκθέτει τον ίδιο και μόνο.
Τα γεγονότα έχουν ως εξής: κατά την μετάβαση του Δένδια στο Καστελλόριζο, τουρκικό ραντάρ...
κάλεσε το πλήρωμα του Chinook που μετέφερε τον υπουργό να αποχωρήσει άμεσα από την περιοχή, διότι -όπως δήλωσαν- βρισκόταν εντός του τουρκικού εναέριου χώρου!

Όπως ήταν φυσικό, ο γελωτοποιός υπουργός και το κομματικό του επιτελείο απέκρυψαν την τουρκική πρόκληση, η οποία εξέθετε ανεπανόρθωτα τον «αποφασιστικό» Δένδια. Κατόπιν αυτού, η παρουσία και οι δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες που στήθηκαν για να καλύψουν την εκδρομή του, συνιστούν ένα κακόγουστο ανέκδοτο: «η Ελλάδα έχει την τιμή να έχει σχέση ειρήνης και φιλίας με όλους τους λαούς. Επίσης όμως, είναι απολύτως αποφασισμένη να προασπίσει τόσο την εθνική της κυριαρχία όσο και την εθνική της αξιοπρέπεια»!

Η μοναδική αλήθεια που είπε ήταν πως οι άνδρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων στο Καστελλόριζο, είναι η «η ζώσα απόδειξη αυτής της απόφασης της πατρίδας». Σαφώς και ο Στρατός, η Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό είναι η ζώσα απόδειξη της απόφασης για προάσπιση εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειας, διότι αν περίμενε κανείς κάτι τέτοιο από την πολιτική ηγεσία της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, θα απογοητευόταν οικτρά.

Βεβαίως, η Πίστη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στην Πατρίδα και στην Ελευθερία και η θέληση για προάσπιση των αιώνιων και ακατάλυτων Ελληνικών Ιδανικών και Αξιών, δεν δύναται να καλύψει την υποταγή της πολιτικής ηγεσίας τόσο του υπουργείου Άμυνας όσο και του συνόλου της ξενόδουλης Χούντας στις τουρκικές επιταγές. Συνεπώς, το μόνο το οποίο κατάφερε ο αστείος Δένδιας στο Καστελλόριζο, ήταν να εκθέσει εαυτόν στους Τούρκους, μιας και οι Έλληνες γνωρίζουν ήδη πως αποτελεί το μεγαλύτερο ανέκδοτο της αντεθνικής κυβέρνησης που εξουσιάζει τυραννικά το Λαό μας.

Την επόμενη φορά που θα μιλά ο γελωτοποιός Δένδιας για «αποφασιστικότητα» της κυβέρνησης, οι τουρκικές φρεγάτες θα βολτάρουν ξανά ανενόχλητες στο Σούνιο. Γι' αυτό ο συγκεκριμένος υπουργός αποτελεί την επιτομή του πολιτικαντισμού και μάλιστα στην χειρότερη μορφή της.