Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

«Αγαπητέ» Χένρι…

Είναι ο εφιάλτης του αμερικανικανοσιωνιστικού  ανθελληνισμού τα τελευταία πενήντα χρόνια.
Είναι ο ιθύνων νους, που κατάφερε να καθιερώσει σαν στόχους μείζονος προτεραιότητας της εξωτερικής αμερικανικής πολιτικής,
την ανάδειξη της Τουρκίας σε περιφερειακή υπερδύναμη και τον κατακερματισμό της Ελλάδος σε έναν αριθμό  ασήμαντων αφελληνισμένων κρατιδίων.

Εκτός βέβαια από τα διαμερίσματα της Μακεδονίας και της Ηπείρου τα οποία προορίζουν για ενσωμάτωση στη FYROM και στην Αλβανία αντίστοιχα.

Είναι ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε, οργάνωσε και συντόνισε την εκτέλεση  της τραγωδίας της Κύπρου.

Είναι ο ορκισμένος δήμιος του Ελληνισμού, ο μεγαλύτερος ανθέλληνας όλων των εποχών.

Είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος πρώην υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Henry Kissinger.

Ο υπέργηρος αυτός πολιτικός, που βρίσκεται πίσω από κάθε αιματηρή μεταπολεμική περιπέτεια των ΗΠΑ στον κόσμο, σχολιάζοντας πρόσφατα την ένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία, διατύπωσε τη μετριοπαθή άποψη ότι η Δύση πρέπει να αποδεχτεί τη νέα κατάσταση και ότι η Ουκρανία πρέπει να ξεχάσει το ΝΑΤΟ (λόγω αντίδρασης της Ρωσίας). Ότι το εμπάργκο εναντίον της Ρωσίας ήταν ένα λάθος που πρέπει να σταματήσει και ότι καμία χώρα της Ευρώπης δεν είναι πρόθυμη να ακολουθήσει μια συγκρουσιακή πορεία εναντίον της Ρωσίας, η οποία θα καταλήξει σε πόλεμο.

Βέβαια, όλα αυτά δεν τα είπε ευρισκόμενος σε κάποιο φιλειρηνικό οίστρο, αλλά αντιλαμβανόμενος ότι δεν είναι δυνατή μια «γραμμική» (μετωπική) αντιπαράθεση με τη Ρωσία. Προτιμά  δηλαδή στην περίπτωση αυτή την «έμμεση» προσέγγιση, που σημαίνει πρακτικά: κάνω φαινομενικά ένα βήμα πίσω, όμως δεν εγκαταλείπω το στόχο μου, τον οποίο συνεχίζω να επιδιώκω με ένα πλήθος λιγότερο θεαματικών ενεργειών που μακροπρόθεσμα και υπόγεια υποσκάπτουν την ισχύ του αντιπάλου.

Όμως κύριε Κίσινγκερ, είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς με κάποιους επί μέρους χειρισμούς της αμερικάνικης εξωτερικής πολιτικής σήμερα, όπως για παράδειγμα η ωμή, απροκάλυπτη και βλακώδης παρέμβαση της Δύσης στην Ουκρανία, την οποία κι εσύ επικρίνεις, η προσωπική σου ευθύνη είναι αδιαμφισβήτητη, κολοσσιαία και διαχρονική, και έχει προδιαγράψει προ πολλού όλα αυτά που συμβαίνουν.

Μόνο που στα δικά σου σενάρια, η έκβαση των μελλοντικών γεωπολιτικών χειρισμών στην παγκόσμια σκακιέρα (δηλαδή αυτά που γίνονται σήμερα), προβλεπόταν θριαμβευτικά νικηφόρα για τα δυτικά (αμερικανοσιωνιστικά) συμφέροντα. Εκ του αποτελέσματος όμως διαψεύδεσαι οικτρά (ευτυχώς για την ανθρωπότητα) και έπονται τα χειρότερα για τους υποστηρικτές των ιδεών σου, οι οποίοι δεν εννοούν να «ανακρούσουν πρύμνα» και να το «πάρουν αλλιώς».  

Κάποτε λοιπόν παρατηρώντας τους φρικώδεις για τον πλανήτη ολόκληρο, αλλά και ιδιαιτέρως για την Ελλάδα πολιτικούς σου χειρισμούς, τους βραβευμένους μάλιστα και με το νόμπελ ειρήνης (φαντάσου κύρος που έχουν τα νόμπελ της ΝΤΠ), έλεγα ότι αν πληροφορούμουν το θάνατό σου, θα  ήταν για μένα μια ευχάριστη είδηση.

Σήμερα, βρίσκομαι στην ακριβώς αντίπερα όχθη. Εύχομαι να ζήσεις για πολλά ακόμη χρόνια για να προλάβεις να δεις την ολοκληρωτική κατάρρευση και καταστροφή που προκάλεσες εσύ και το λόμπυ από το οποίο προέρχεσαι, τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στη Δύση ολόκληρη, ιδιαιτέρως δε στη χώρα καταγωγής σου. Αυτή εύχομαι και ελπίζω να είναι η τιμωρία σου.

Να δεις την Ελλάδα και πάμπολλες ακόμη χώρες να αποκτούν εθνικές κυβερνήσεις, να αναπτύσσονται ταχύτατα εκμεταλλευόμενες τους εθνικούς τους πόρους, συνάπτοντας εμπορικές σχέσεις και συμμαχίες με τη Ρωσία, την Κίνα και όποιο άλλο κράτος υπαγορεύει το εθνικό τους συμφέρον.

Τη Συρία να συνεχίζει με τον Άσαντ στην εξουσία

Το Ιράκ να πέφτει στη σφαίρα επιρροής του Ιράν και της Ρωσίας

Να δημιουργείται Παλαιστινιακό κράτος στενό σύμμαχο του Ιράν

Την Τουρκία να αποσυντίθεται.

Την Ιαπωνία να πέφτει σταδιακά στην σφαίρα επιρροής της Ρωσίας

Την Ινδία, την Αργεντινή και άλλες μεγάλες χώρες να εντάσσονται στο αντιαμερικανικό στρατόπεδο, ενώ θα αναπτύσσουν φιλικούς δεσμούς με τη Ρωσία και την Κίνα.

Τις ρωσοκινεζικές κοινοπραξίες να αναδιαμορφώνουν τον κόσμο με μεγάλα τεχνικά έργα όπως αυτό της διάνοιξης  διώρυγας Ειρηνικού – Ατλαντικού στη Νικαράγουα.

Τη Γαλλία να αγνοεί τις αμερικανοσιωνιστικές φοβέρες και να παραδίδει τα «Μιστράλ» στη Ρωσία.

Τις ρωσικές και τις κινέζικες στρατιωτικές βάσεις να περικυκλώνουν τις ΗΠΑ.

Τα διαστημικά προγράμματα να εξελίσσονται σε αποκλειστική υπόθεση Ρωσίας και Κίνας, ενώ οι αμερικανοί να συνεχίζουν την προσπάθειά τους για τον «αποικισμό του Άρη».

Τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα, αν και αξιοθαύμαστες κατασκευές μιας περασμένης πλέον εποχής, άχρηστα και ευάλωτα σαν τεράστιες σημαδούρες - στόχοι για τα ρωσικά και τα κινεζικά υπερόπλα, να σκουριάζουν στη θάλασσα χωρίς να μπορούν να προσφέρουν απολύτως τίποτε στη στρατιωτική εξισορρόπηση των αντιπάλων. Επιταχύνοντας την περαιτέρω καταβύθιση της ήδη χρεωκοπημένης αμερικανικής οικονομίας, με το τεράστιο κόστος συντήρησης και λειτουργίας τους.

Τον πολυπολιτισμικό Φρανκεστάϊν του αμερικανοσιωνισμού να τρώει τις σάρκες του και να δίνει απελπισμένη μάχη οπισθοφυλακής με μοναδικό σύμμαχο το «μεγάλο νησί». Για το οποίο όπως είπε ο πρόεδρος Πούτιν, δεν ενδιαφέρεται κανένας άλλος εκτός από τους ρώσους ολιγάρχες που επιθυμούν να αγοράσουν την Τσέλσι.

Τα τρομοκρατικά δίκτυα, αποκυήματα δικής σας τεχνητής γονιμοποίησης -  τερατογένεσης   που δημιουργήσατε σε όλο τον κόσμο να στρέφονται εναντίον σας και να σας κατασπαράζουν, όπως αυτό των κανιβάλων του ISIS.

Τις εσωτερικές εξεγέρσεις στο εσωτερικό των ΗΠΑ (τύπου Φέργκιουσον) να διαδέχονται η μια την άλλη με γεωμετρική πρόοδο.

Και τις αμέτρητες φυσικές καταστροφές (κυκλώνες, πλημμύρες, φονικές χιονοπτώσεις), εκδίκηση της φύσης  για τον αποτρόπαιο βιασμό που υπέστη στο όνομα της βιομηχανικής σας «προόδου»,  να oλοκληρώνουν  το έργο αποδόμησης αυτού του ανίερου πολιτισμού. Έναν πολιτισμό που επιχείρησε να υποκαταστήσει τη φυσική τάξη πραγμάτων, επιβάλλοντας τον αυτοκαταστροφικό πολιτισμό του homo economicus και την απανθρωπία του χρηματικού σύμπαντος.

Και όλα αυτά, ενώ για την πάλαι ποτέ μοναδική υπερδύναμη υπήρχε ένας έτοιμος μηχανισμός πολιτισμικού διεμβολισμού  της «ευρασιατικής μάζας», από τον κοινά αποδεκτό ελληνικό πολιτισμό και τη διαχρονική του παρουσία στο γεωπολιτικό αυτό χώρο να εκτείνεται αποφασιστικά μέχρι τις μέρες μας.

Ο αμερικανοσιωνισμός ωστόσο πίστεψε ότι μπορεί να καταβάλει κάθε αντίσταση με την ωμή βία της στρατιωτικής κατάκτησης και τη χρήση όπλων υψηλής τεχνολογίας. Την εφιαλτική αστυνόμευση ανθρώπων από το «μεγάλο αδελφό». Τη σαλαμοποίηση των εθνών, την ισοπέδωση της ανθρώπινης υπόστασης και την πανθρησκεία.

Αγαπητέ Χένρυ, είσαι εξαιρετικά ευφυής και απίστευτα διαβολικός και αδίστακτος. Δυστυχώς όμως για αυτούς που σε πίστεψαν είσαι looser. Σου εύχομαι να ζήσεις πολλά - πολλά χρόνια και να υποφέρεις όσο γίνεται περισσότερο, βλέποντας την καταστροφή των αγαπημένων σου. Μια καταστροφή  η οποία προκλήθηκε χωρίς κανένα λόγο, πλην της ακόρεστης αδηφαγίας του σιωνισμού που τόσο γνήσια εκφράζεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ