Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ο Τζαμτζής της ΝΔ χαρακτηρίζει κλέφτες και απατεώνες τους Πασόκους με τους οποίους συγκυβερνά!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μα για πόσο ηλίθιους περνάνε τους Έλληνες! Αλλά όλο και περισσότεροι Έλληνες ξυπνάνε και εγκαταλείπουν τους κλέφτες και προδότες της ψοφοδεξιάς!


Κωμικές σκηνές εκτυλίχθηκαν σε κομματική σύναξη της ΝΔ με αφορμή τα 40 χρόνια της κλεπτοκρατικής και αντεθνικής της δράσης, με τον βουλευτή Τζαμτζή να κοκορεύεται κατά των πασόκων συνεταίρων, τους οποίους χαρακτήρισε κλέφτες και απατεώνες!

Ενώπιον μερικών δεκάδων κομματικών στελεχών της ΝΔ από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και παρουσία του υπουργού Εσωτερικών της Χούντας, Α. Ντινόπουλου, ο βουλευτής Πέλλας της ψοφοδεξιάς παρέδωσε μαθήματα υποκριτικής, ξεπερνώντας και τους πλέον γνωστούς κωμικούς της τηλεόρασης!
Δήλωσε επί λέξει: «Η ΝΔ έβαζε τάξη στα πράγματα κι ερχόταν στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ και...
έκανε ό,τι ήθελε και γι' αυτόν τον λόγο είναι σήμερα παρά πολύ χαμηλά στις μετρήσεις. Η δική μας η παράταξη δεν έχει να δείξει ούτε κλέφτες ούτε απατεώνες ούτε ανθρώπους που ληστέψανε το κράτος και ένας-ένας πάνε στη Δικαιοσύνη»!

Δύο παρατηρήσεις:

α) γιατί δεν υποστηρίζει τα ίδια ο κύριος Τζαμτζής ενώπιον του προέδρου του Σαμαρά και του κυβερνητικού συνέταιρου Βενιζέλου;

β) δεν έχει ακούσει τίποτα ο βουλευτής της ΝΔ για τις περιπτώσεις Αθανασίου (με το ψευδές πόθεν έσχες), Μιχελάκη ( υποθέση παθητικής δωροδοκίας), Λιάπη, Τομπούλογλου κλπ;
Η λαϊκή σοφία δίνει την απάντησή της στον πινόκιο Τζαμτζή: «είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα»! Μαζί τα φάγατε με τους πασόκους κύριε Τζαμτζή, μαζί και θα λογοδοτήσετε!

Ευάγγελος Καρακώστας