Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ο Θεοδωράκης είπε και ελάλησε: "Να εκλεγεί Πρόεδρος από την παρούσα Βουλή και να γίνει στη συνέχεια συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ"

Δεν θα μπορούσε να τα πει καλύτερα ο..... Μπόμπολας σε μια συνέντευξή του σχετικά με τις επιθυμίες των νταβατζήδων για το πολιτικό γίγνεσθαι της Ελλάδος, από τον "Σταύρακα" του ποταμιού.


Σήμερα λοιπόν ο Θεοδωράκης συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου - αδιευκρίνιστο το "γιατί" κλήθηκε να συνομιλήσει με το Σαμαρά ένας... ταξιδευτής χωρίς κοινοβουλευτική εκπροσώπηση -  και συζήτησαν για τα.... μελλούμενα και το πώς αντιλαμβάνεται την ορθή  ροή των πολιτικών εξελίξεων ο.... Μπόμπολας, εμ με συγχωρείτε, ο Θεοδωράκης και το ... κόμμα του.

Έτσι λοιπόν ο Θεοδωράκης ικανοποιώντας πλήρως τον πρώην;! εργοδότη του ζήτησε να......
εκλεγεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή - άρα να συνεχιστεί η Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου - και στη συνέχεια αν γίνουν εκλογές και "να τα βρουν Τσίπρας - Σαμαράς για το χρέος και τα εθνικά θέματα'. Ενώ πέταξε και την υπόνοια ότι καλύτερα να αλλάξει το εκλογικό σύστημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή και να χωριστεί ο εκλογικός χάρτης σε μικρότερες περιφέρειες. - γιατί άραγε να το θέλει αυτό ένα κόμμα με μηδαμινή εκπροσώπηση στην επαρχία και άρα ελάχιστες πιθανότητες εκλογής βουλευτών με αυτόν τον τρόπο....;!;! -;!


Δηλαδή με απλά λόγια ο πρώην "πρωταγωνιστής" θέλει Σαμαρά Πρωθυπουργό προς το παρόν και μετέπειτα το "μεγάλο συνασπισμό" και αλλαγή του εκλογικού νόμου για να μην γίνει κανένα.... τσαφ!!!

Αναλυτικά εξερχόμενος ανέφερε:
«Αυτή η αστάθεια πρέπει να τελειώσει. Οι άνθρωποι που διεκδικούν την εξουσία, ο κ. Σαμαράς και ο κ. Τσίπρας, να συνεννοηθούν και με αμοιβαίες υποχωρήσεις να βρεθεί λύση»

Ούτε ο.... Μπόμπολας να μιλούσε δε θα ζητούσε με τέτοια ωμότητα την πολιτική εξέλιξη των πραγμάτων που ευνοεί μονάχα τον ίδιο και τους ομοίους του και διαιωνίζει την ανέχεια και την αθλιότητα των Ελλήνων!