Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥ

Λίγες ημέρες μετά την 25η επέτειο από την πτώση του Τείχους του Αίσχους, ένας τύπος από το αριστερό κόμμα Die Linke γίνεται ο πρώτος αριστερός που γίνεται πρωθυπουργός γερμανικού κρατιδίου μετά την πτώση.
 
Πρόκειται για τον Μπόντο Ρέμελοφ, ο οποίος θα γίνει πρωθυπουργός της Θουριγγίας, σε συγκυβέρνηση αριστερών, πράσινων και σοσιαλδημοκρατών (κυβερνητικών συνεταίρων της φράου Μέρκελ στην υπόλοιπη χώρα).
 
«Θα έρθει το τέλος του κόσμου; Ο κομμουνισμός; Η Στάζι;», αναρωτιέται με νόημα η γνωστή συστημική φυλλάδα Frankfurter Allgemeine Zeitung. Για να απαντήσει ευθύς αμέσως: «Όχι»!
 
Φυσικά και δε θα.....
έρθει ο κομμουνισμός, διότι αυτός τα τίναξε στα ερείπια του Τείχους του Αίσχους! Κι αν άφησε… διαδόχους, ας μην ανησυχούν οι Γερμανοί… φίλοι μας, από τη βραδιά της πτώσης έχουν περάσει στην αντίπερα όχθη. Έγιναν κι αυτοί… αμερικανοκομμουνιστές… Όπως και κάτι δικά μας φυντάνια, όπως ο mister Tsipras, ας πούμε, και στηρίζουν αναφανδόν το σύστημα των παγκόσμιων αφεντάδων!
 
Άλλωστε, πως χρηματοδοτεί το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών τις δραστηριότητες του κομματικού ιδρύματος του Die Linke «Ρόζα Λούξεμπουργκ» (κατά του «νεοναζισμού»); Για κορόιδο την περνάτε την φράου Μέρκελ; Την πρώην κομσομόλα που –με τις ευλογίες των διεθνών τοκογλύφων- έγινε πρωθυπουργός ολόκληρης της Γερμανίας κι όχι μονάχα ενός ασήμαντου κρατιδίου;

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ