Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Κλάμα στο μπομπολιστάν: Μπάμπη, πάρε τηλέφωνο... Τους αθωώνουν!

Πολύ μεγάλος... προβληματισμός έχει πέσει στο «Έθνος» του Μπόμπολα από την βαθμιαία κατάρρευση της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Η αθώωση του Κων/νου Μπαρμπαρούση και των υπόλοιπων Συναγωνιστών για την υπόθεση της λαϊκής  αγοράς του Μεσολογγίου, αλλά και σωρεία άλλων υποθέσεων που έφτασαν στην Δικαιοσύνη και κατέληξαν με πανηγυρική αθώωση των μελών της Χρυσής Αυγής έχουν προκαλέσει εφιάλτες στο μπομπολιστάν.

Η προέλευση του τρόμου τους προφανής και δικαιολογημένη. Έχουν προβεί από κοινού με την παράγκα του Μπάμπη σε σωρεία καταφανέστατων και βαρέων κακουργημάτων, όπως η αναδημοσίευση προϊόντων υποκλοπής, παραβίαση του απορρήτου των ανακρίσεων, συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή και συναυτουργία και άλλα πολλά που αρκούν για να βάλουν λουκέτο οριστικά και αμετάκλητα στην ρυπαροφυλλάδα τους και να καταστήσουν τους «χρυσαυγιτολόγους» ες αεί χρηματοδότες του αγώνα της Χρυσής Αυγής για μια Ελεύθερη Ελλάδα, αφού σε κάποια φάση θα τελειώσουν ακόμα και οι εφέσεις για τις μηνύσεις που έχουν δεχτεί και αυτές που θα ακολουθήσουν.

Στο δακρύβρεχτο άρθρο του Κώστα Νικολαΐδη, απαριθμούνται οι υποθέσεις στις οποίες κατέπεσαν οι φαιδρές κατηγορίες εναντίον μελών της Χρυσής Αυγής και παρατίθενται εκ νέου οι κατηγορίες. Δεν είναι ότι ο αρθρογράφος του «Έθνους» αγνοεί ότι οι εκθέσεις της κατηγορήτριας αρχής στηρίζονται σε ενδείξεις που ανατρέπονται και παύουν να ισχύουν σε περίπτωση αθωωτικής απόφασης. Απλώς προσπαθεί να συντηρήσει την λάσπη κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, με έναν τρόπο που είναι κατάπτυστος, ποταπός και αρμόζει μονάχα στο αναξιοπρεπές υποπόδιο ενός εργολάβου του δημοσίου, που έχει πολλάκις ευεργετηθεί από το καθεστώς της κλεπτοκρατίας.

Στο δισέλιδο δακρύβρεχτο και σπαρακτικό λιβελογράφημα παρατίθενται οι υποθέσεις του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και του Συναγωνιστή Νικήτα Σιώη. Σε όλες αυτές τις υποθέσεις αναδιατυπώνεται το κατηγορητήριο και αμφισβητείται με τρόπο αισχρό και ατεκμηρίωτο η απόφαση της Δικαιοσύνης, σα να παρακαλάει ο αρθρογράφος τον Μπάμπη να σηκώσει το τηλέφωνο και να ενεργοποιήσει την γνωστή παράγκα του.

Αλήθεια, όμως, πέραν του τραγελαφικού της υποθέσεως, γιατί το άρθρο το έγραψε ο Νικολαΐδης και όχι οι γνωστοί «χρυσαυγιτολόγοι» Ψαρά και Μπιντέλας; Απάντηση, φυσικά, δεν περιμένουμε, αφού την ξέρουμε ήδη...