Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Η ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΝ «ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΙΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ» ΕΓΙΝΕ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!

Τους έκπληκτους παριστάνουν οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι – παπαγάλοι της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης, από την αποκάλυψη κάποιου εξ’ αυτών, ότι στο βιβλίο της Φυσικής της Ε΄ Τάξης του Δημοτικού και στην ενότητα «Μελετώντας τα μίγματα», υπάρχει ένα «καλλιτέχνημα» (τερατούργημα) του παρακμιακού Ιάπωνα Άιντα Μακότο, που αναπαριστά ανθρώπους να… αλέθονται μέσα σε τεράστιο μπλέντερ.
 
Τυχαίο το ένα, τυχαίο το άλλο, όλα τυχαία… Όχι! Μόνο τυχαία δεν επελέγη η συγκεκριμένη φωτογραφία από τους υπεύθυνους της έκδοσης, που επιπλέον εγκρίθηκε από το υπουργείο Παιδείας και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Διότι αναπαριστά το....
«μπλέντερ» της Παγκοσμιοποίησης, στο οποίο θα μπουν όλοι οι άνθρωποι του κόσμου, για να προκύψει στο τέλος ο νέος μαζάνθρωπος, όπως τον ονειρεύονται οι παγκόσμιες σκοτεινές δυνάμεις! 

Πρόκειται γι’ αυτό που ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος των Ελλήνων Χριστόδουλος είχε χαρακτηρίσει «μηχανή του κιμά της παγκοσμιοποίησης», μέσα στον οποίο οι νεοταξίτες βάζουν τους λαούς!
Αυτή είναι η νεοταξίτικη παιδεία που παρέχεται στα ελληνόπουλα, «με εντολή Σαμαρά», του ντόπιου ανδρείκελου των δυνάμεων του σκότους!