Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Δράση Τοπικής Βορείων Προαστίων

Η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων πραγματοποίησε το Σάββατο 22/11/14 ενημερωτική εξόρμηση στην ευρύτερη περιοχή Κηφισιάς - Κεφαλάρι. Πολυμελές κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής Μιχάλη Μπέλλο και τον εκλεγμένο Δημοτικό σύμβουλο με την «Ελληνική Αυγή για την Κηφισιά» Ιωάννη Καπάτσο, μοίρασαν μεγάλη ποσότητα ενημερωτικού Υλικού καθώς επίσης την εφημερίδα του κινήματος.


Η αποδοχή από τον κόσμο ήταν εκπληκτική, διερχόμενοι οδηγοί, καταστηματάρχες, απλοί Έλληνες πολίτες συνομίλησαν εκτεταμένα με τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής για πολλά τρέχοντα θέματα αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Είναι σαφές πλέον ότι ο απλός Έλληνας πολίτης έχει καταλάβει τον βρώμικο πόλεμο του σάπιου συστήματος εναντίων του κινήματός μας σε συνεργασία με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) και αυτό αποτυπώθηκε και σήμερα όχι μόνο από την ανταλλαγή απόψεων αλλά και από την μεγάλη ανταπόκριση του στην οικονομική εξόρμηση (δόθηκε μεγάλος αριθμός κουπονιών ενίσχυσης) της Τοπικής για την στήριξη του Κινήματος, του μόνου πραγματικού Εθνικιστικού Κινήματος που έχει μοναδικούς πόρους όλους εμάς.

Η γενικότερη αγάπη και αποδοχή του κόσμου, με παροτρύνσεις όπως «είστε οι μόνοι που βλέπουμε κοντά μας και σας θέλουμε ακόμα περισσότερο» μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για ακόμα δυναμικότερους αγώνες μέχρι την τελική Νίκη.