Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Αρχίσαμε.....Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ… «ΜΟΝΑΔΑ ΚΡΙΣΕΩΝ» !!!!!

Διεξήχθη το συνέδριο που οργάνωνε το ελληνικό παράρτημα του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ (χωρίς να διευκρινισθεί αν ήταν από τις δραστηριότητές του που χρηματοδοτούνται από το υπουργείο Εξωτερικών της φράου Μέρκελ…), για τον «εκδημοκρατισμό» της αστυνομίας.
 
Οι κυριότερες προτάσεις που διατυπώθηκαν από τους συριζαίους ομιλητές ήταν οι εξής: η κατάργηση των ΜΑΤ με παράλληλη πρόνοια για μεταφορά του προσωπικού σε άλλες υπηρεσίες, ο αφοπλισμός των αστυνομικών που εποπτεύουν διαδηλώσεις και η απαγόρευση χρήσης χημικών.
 
Μάλιστα, ο....
πρώην πασοκο-συνδικαλιστής (και νυν και αεί εκατομμυριούχος…) Τσουκαλάς, ήταν κατηγορηματικός ότι «τα ΜΑΤ θα καταργηθούν», προσθέτοντας ωστόσο ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε την πόλη ανοχύρωτη. Θα υπάρχει μονάδα κρίσεων με όλα τα απαραίτητα μέσα, χωρίς όμως χημικά, για να αναλάβει δράση σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο».
 
Το οποίον σημαίνει ότι θα επαναληφθεί το έργο με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ του 1981, που κατήργησε τα ΜΑΤ κι έφτιαξε τα… ΜΕΑ. Τα ΜΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ θα λέγονται… «Μονάδα Κρίσεων» (ΜΟΚ;) και θα προφανώς θα είναι στελεχωμένα με πασοκόσκυλα!
 
(ΥΓ): Και βέβαια, ΜΑΚΑΡΙ να καταργηθούν τα ΜΑΤ από τον ΣΥΡΙΖΑ, για να έχουν πεδίο ελεύθερο οι μόνοι που θα διαδηλώνουν επί των ημερών του θα είναι οι εθνικιστές. Αλλά σιγά που θα κάνουν τέτοιο λάθος τα συντρόφια!