Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Η... σικάτη Τζάκρη, που ψήφισε και τα δύο Μνημόνια, προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καιρός να εκλείψουν οι μαζάνθρωποι που νομίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντιμνημονιακός.
Γράφει ο Αντίοχος

Μετά από πολύμηνο (πολιτικό) φλερτ της… υπέρκομψης (με 8 χιλιάρικα βουλευτικό μισθό) μαντάμ Τζάκρη με τον ΣΥΡΙΖΑ, ήγγικεν η ώρα του… «γάμου».
Συνάντηση, λοιπόν, με τον mister Tsipra είχε η… ψηλοτάκουνη της Πέλλας, κατά την οποία, αυτή έδωσε λόγο να μην ψηφίσει τον αχυράνθρωπο που θα προτείνουν οι Σαμαροβενιζέλοι για πρόεδρο της «δημοκρατίας» τους, ο μεν mister Tsipras ότι θα την συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – προφανώς στην Πέλλα.

Με την Τζάκρη, ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει… εποχή. Περνάει από την εποχή της ελβιέλα (αθλητικά παπούτσια που προτιμούν οι κλασσικές συριζαίες «φεμινίστριες» – μαζί με ταγάρια, χαϊμαλιά και υπόπτως κοντά μαλλιά…) στην εποχή της… επαναστατικής γόβας στιλέτο (μάρκας...
Louboutin, με κόκκινη σόλα και στάμπα… Τσε Γκεβάρα, ένα πεντακοσάρικο το ζεύγος – πάρτε κόσμε…)!

(ΥΓ): Λεπτομέρεια: Η… σικάτη μαντάμ Τζάκρη ήταν βουλευτής και μάλιστα υφυπουργός Εσωτερικών, όταν πέρασε το πρώτο Μνημόνιο – η αρχή του κακού. Το οποίο ασφαλώς και ψήφισε τότε με χέρια και με πόδια (αυτά που φοράνε τις γόβες στιλέτο). Όπως ψήφισε και το Μνημόνιο 2! Είναι, λοιπόν, η παρουσία της στα ψηφοδέλτια του συνονθυλεύματος, η καλύτερη εγγύηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα το… σκίσει το Μνημόνιο, θα το κάνει… κομματάκια!