Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ε, όχι... Δεν το πιστεύουμε! Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης σε κόκκινο τρομοκράτη της 17Ν!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όποιος έστω και στιγμιαία σκέφτηκε τα εξής: "Δηλαδή αυτοί δεν είναι άνθρωποι;" ή το ακόμη πιο διαστροφικό "Τυχαία ήταν η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ" παρακαλείτε να.... κάνει λοβοτομή άμεσα!
 
Γράφει ο Αντίοχος

Πλέρια είναι –όπως άλλωστε αναμενόταν- η «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» του ΣΥΡΙΖΑ στον κόκκινο τρομοκράτη Ηρακλή Κωστάρη (της 17 Ν.), που κάνει «απεργία πείνας» (από τις γνωστές που γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις…), γιατί τώρα στα 50φεύγα του αποφάσισε να… σπουδάσει και δεν τον αφήνουν.
Έτσι, η Μάνια Μπαρσέφσκι, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και του Τμήματος Δικαιωμάτων του παρδαλού συνονθυλεύματος, μίλησε στο ράδιο-ΣΥΡΙΖΑ («Στο Κόκκινο») και είπε ότι: «Εκδικητική και αυταρχική συμπεριφορά σε βάρος του Κωστάρη για να σταλεί μήνυμα».
 
Παράλληλα, η.....
επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, βροντοφωνάζει «Σε κίνδυνο η ζωή του απεργού πείνας Ηρακλή Κωστάρη» και παραθέτει μια ανακοίνωση μετωπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, με την επωνυμία «Πρωτοβουλία για τα δικαιώματα των κρατουμένων» (εννοώντας βέβαια των αναρχοκομμουνιστών κρατουμένων…):

 
«Σε καγκελόφραχτο κελί 2x2 με δεκάδες αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής «νοσηλεύεται» στον Ευαγγελισμό ο απεργός πείνας Ηρακλής Κωστάρης. Ο Η. Κωστάρης φοβούμενος το ενδεχόμενο της υποχρεωτικής σίτισης και έχοντας απηυδήσει με την μεγάλη αστυνομική φρουρά, η οποία απαγορεύει και στη σύζυγό του ακόμα να τον δει, ζητά, με δική του ευθύνη, να επιστρέψει στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού. Απαιτούμε να αποσυρθούν οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και να επιτρέψουν στους γιατρούς να περιθάλψουν απρόσκοπτα τον απεργό πείνας. Διαφορετικά ας του επιτρέψουν να επιστρέψει στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού θέτοντας σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο την υγεία του, αλλά τουλάχιστον εξασφαλίζοντας την ψυχική του ηρεμία…
 
Απαιτούμε την άμεση ικανοποίηση του αυτονόητου δικαιώματος των απεργών πείνας Ηρακλή Κωστάρη και Νίκου Ρομανού στο να σπουδάσουν στη σχολή τους. Να δοθούν τώρα εκπαιδευτικές άδειες στους απεργούς πείνας. Η αδιαφορία του υπουργείου Δικαιοσύνης σημαίνει συνευθύνη του για ότι συμβεί στους απεργούς πείνας».
 
Πως γίνεται και κάθε φορά που κάποιος κρατούμενος κόκκινος τρομοκράτης έχει κάποιο αίτημα, σπεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ (που κατά τα άλλα δεν έχει καμία σχέση με την τρομοκρατία – απαπαπαπα!) και τον υποστηρίζει, δε μπορώ να το εξηγήσω. Εσείς μπορείτε;