Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων 19-11-2014 ομιλία συναγωνίστριας Κορίνας Πενέση

Πλήθος κόσμου για ακόμα μια Τετάρτη 19/11 στα νέα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων.
Ομιλία με κεντρικό θέμα «Ο Μύθος του Πολυτεχνείου – Η Γενιά του πολυτεχνείου που Κατέστρεψε την Ελλάδα», με δυναμική παρουσία Ελλήνων που αντιστέκονται στην ανθελληνική προπαγάνδα ετών. Την ομιλία προλόγισε ο Γραμματέας της Τοπικής Μπέλλος Μιχάλης με θέματα που αφορούν την Τοπική κοινωνία και το πρόγραμμα δράσεων και κοινωνικής προσφοράς της τοπικής μας στους σκληρά δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας.  


Το κύριο και πραγματικά καταπληκτικό μέρος της ομιλίας που απομυθοποίησε πλήρως το πολύ έντεχνα στημένο από σύστημα «Παραμυθάκι» του Πολυτεχνείου, ανέλαβε στην συνέχεια η Συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση. Με την παρουσίαση εμπεριστατωμένων στοιχείων «γκρέμισε» την καλό στημένη Ανθελληνική προπαγάνδα από την Αριστερά των Βολεμένων της Εκάλης ή οποία δυστυχώς «μολύνει» σαν εγκεφαλική Γάγγραινα τα παιδιά μας εντός των σχολείων από Μαρξιστές καθηγητάδες. Επίσης πραγματοποίησε λεπτομερή αναφορά στα «Αστέρια» της γενιάς του πολυτεχνείου και πως ενώ οι ίδιοι κολύμπησαν στα Πλούτη εξαργυρώνοντας  τους «αγώνες» τους ή Ελλάδα καταστράφηκε οικονομικά και Ηθικά. Ο παρευρισκόμενος κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα με το πέρας της ομιλίας της.

 Ο συναγωνιστής και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής, Κων/νος Αλεξανδράκης ανέλυσε τα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα εκείνης της εποχής καθώς επίσης και Ιστορικά γεγονότα τα οποία σκόπιμος κρύβουν από τον Ελληνικό λαό από το ’73 και μετά. Η πολύ επιτυχημένη και δυναμική ομιλία έκλεισε με χειροκροτήματα από τον κόσμο, τον Εθνικό μας Ύμνο και τον ύμνος της Χρυσής Αυγής σε στάση προσοχής.