Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Σας δουλεύουμε ψιλό, γαζί... Είμαστε σε συνεννοήσεις με τους τοκογλύφους από το 2012!

Γράφει ο Αινείας

Συνέντευξη στη νέα οικονομική - πολιτική εφημερίδα του "δεξιού" Χατζηνικολάου έδωσε ένας εκ των οικονομικών εγκεφάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μηλιός και ανέλυσε το νέο "οικονομικό μοντέλο που ετοιμάζει η Κουμουνδούρου".


Στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι είναι λίγο οξύμωρο το γεγονός των συναντήσεων με τους "τοκογλύφους", ενώ η ρητορική τους είναι κυρίως καταγγελτική εναντίον τους, ήταν απολύτως ειλικρινής.

"Κάνουμε συναντήσεις με τα Funds και τις αγορές από το 2012".

Αυτό που παρέλειψε να πει ο κομμουνιστογενής Μηλιός, όσο αφοπλιστικά ομολόγησε ότι "κοροϊδεύουν τον κόσμο, είναι ότι....
οι επικυρίαρχοι με το πού εντόπισαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο νέος πόλος εξουσίας, από τις εκλογές του 2012, φρόντισαν τον.... νουθετήσουν ως προς τα επόμενα βήματά του (καλά δεν ήταν και τόσο δύσκολο άλλωστε. Όλοι παλιοί γνώριμοι θα ήταν από τις συνεστιάσεις και συνεδριάσεις....στοών και συμβουλίων).

Κοινώς λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις αρλούμπες που λέει στο εσωτερικό "ότι θα σκίσει τα.....καλσόν του, εμ τα μνημόνια ήθελα να γράψω, " και θα "διώξει τους δανειστές", η πραγματικότητα είναι ότι από το 2012 έχει συμφωνήσει να συνδράμει στη διαιώνιση της οικονομικής τυραννίας της Ελλάδος.

Να σας θυμίσω εδώ ότι ο Μηλιός δεν είναι κάποιος "φιλελεύθερος αστός" αλλά ένας ακραιφνής κομμουνιστής, λάτρης του σφαγέα - δολοφόνου 60.000.000 ψυχών Μάο, και φυσικά..... σφόδρα πολέμιος του Χριστιανισμού όπως το έχει αποδείξει με φωτογραφίες στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Για αυτό και τον αγαπούν τα...."funds" που έχουν "περιούσιο" όνομα, απλά δεν το αναφέρουν οι...δημοκόποι!