Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΑΛΛΑΣ: ΔΕ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ… ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ομιλία σε συνέδριο της ΕΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε ο τραπεζίτης (της Πειραιώς) και εκλεκτός παράγων του κατεστημένου, Μιχάλης Σάλλας, υποστηρίζοντας ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα σημειώνεται μεγάλη βελτίωση (!!!) στην ελληνική οικονομία (προφανώς κρίνοντας εξ’ ιδίων τα αλλότρια…). Επίσης, δήλωσε αισιόδοξος ότι τελικά θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην συγκυβέρνηση και την τρόικα, προφανώς γνωρίζοντας (εκ των έσω…) ότι η συγκυβέρνηση κάνει καπρίτσια για τα μάτια του κόσμου, με σκοπό να παρουσιάσει την επονείδιστη συμφωνία με την τρόικα ως «μονόδρομο». Τέλος, τόνισε ότι δεν προβληματίζεται από μια ενδεχόμενη άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Τι σημαίνει αυτό το τελευταίο; Προφανώς, και ως εκ της θέσεώς του, ο Σάλλας γνωρίζει πολύ καλά ότι τα συριζέικα...
συνθήματα για «σκίσιμο του Μνημονίου», «κρατικοποίηση των τραπεζών», «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» κ.τ.λ., είναι φούμαρα, για λαϊκή κατανάλωση και ότι στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακολουθήσει ως κυβέρνηση –αν και όταν- την ίδια μνημονιακή πολιτική με τους Σαμαροβενιζέλους!

Συμπέρασμα: τι νουδούλα, τι ΣΥΡΙΖΑ!

(ΥΓ): Εσείς τι λέτε, αν ήταν η Χρυσή Αυγή στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, θα προβληματιζόταν ή δε θα προβληματιζόταν; Γνωστή εκ των προτέρων η απάντηση…