Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Πρόεδρε Πάνο, τα έχεις βρει με τους Σαμαροβενιζέλους ή από κάπου σε κρατάνε;

Γράφει ο Αντίοχος

Δίνει και παίρνει καθημερινώς η ονοματολογία στα καθεστωτικά ΜΜΕ, για τους «προθύμους» της λεγόμενης «προεδρικής πλειοψηφίας» των Σαμαροβενιζέλων.
Έτσι, σε χθεσινό της δημοσίευμα, η φυλλάδα του Big Boss Μπόμπολα εμφάνισε ως σίγουρους ότι θα υπερψηφίσουν όποιον υποψήφιο υποδείξουν οι Σαμαροβενιζέλοι –μεταξύ των άλλων- και τρεις βουλευτάδες του κόμματος Καμμένου:  
Μελά, Χαϊκάλη και Κουντουρά… Οι οποίοι επιβεβαίωσαν -δια της σιωπής τους- το δημοσίευμα!
Αλλά, η μπομπολοφυλλάδα επιμένει ότι δε θα είναι μόνο αυτοί οι τρεις: «Στο κυβερνητικό στρατόπεδο πάντως εκτιμούν πολλοί ότι υπάρχουν πρόσωπα σε δύο κοινοβουλευτικές ομάδες που μπορεί να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλάζοντας τα δεδομένα ως σήμερα. Ουσιαστικά γίνεται λόγος εκτός των ανεξάρτητων βουλευτών και για μέλη των κοινοβουλευτικών ομάδων της ΔΗΜΑΡ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Ταυτοχρόνως, κυκλοφορούν εντόνως φήμες ότι είναι συμφωνημένο σε «πολύ υψηλό επίπεδο» να ψηφίσουν «ναι» όσοι βουλευτές του Καμμένου χρειάζονται για να συμπληρωθούν οι 180 – ακόμα και όλοι αν χρειαστεί, γι’ αυτό οι Σαμαροβενιζέλοι και τα σκυλιά τους εμφανίζονται αισιόδοξοι!
Ερωτηματικά, λοιπόν, προκαλεί η στάση του προέδρου Πάνου, που παριστάνει τον… αδιάφορο. Μέχρι του σημείου να λένε κάποιοι ότι είναι κι αυτός στο κόλπο…

Τι θα πρέπει να πράξει ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ για να αποδείξει ότι είναι καθαρός και ξάστερος; Να συγκαλέσει την κοινοβουλευτική του ομάδα και να τους παρουσιάσει έγγραφη δέσμευση επί τω λόγω της τιμής των υπογεγραμμένων, ότι δε θα ψηφίσουν το ανδρείκελο που θα εμφανίσουν οι Σαμαροβενιζέλοι, όποιο κι αν είναι αυτό.

Κι όσοι έχουν να ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΟΥΝ θα φανερωθούν από τώρα και θα ξευτιλιστούν! Όσο δεν κάνει αυτή την απλή κίνηση, σημαίνει ότι τα έχει βρει με τους Σαμαροβενιζέλους και κοροϊδεύει την κοινωνία! Ή ότι από κάπου τον κρατάνε…

Εθνικισμός