Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Προφυλακίστηκε ο σοσιαλιστής τέως πρωθυπουργός της Πορτογαλίας - Άντε και στα δικά μας!

Χοντρές δουλειές έκαναν οι σοσιαλιστές σε ολόκληρο τον ευρωπαϊκό νότο, μόνο που στα σοβαρά κράτη εφαρμόζεται απαρέγκλιτα ο Νόμος.
Συνεπεία τούτου, ο πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας και ηγέτης του σοσιαλιστικού κόμματος Ζοζέ Σόκρατες, κρίθηκε προφυλακιστέος με βαρύτατες κατηγορίες για διαφθορά και φοροδιαφυγή.

Πρόκειται για τον σοσιαλιστή ηγέτη και τέως πρωθυπουργό της Πορτογαλίας ο οποίος και έσυρε τον λαό του στο μηχανισμό στήριξης, όπως συνέβη πριν από την Πορτογαλία και στην Ελλάδα. Εν αντιθέσει όμως προς την μπανανία που ακούει στο όνομα Μπομπολιστάν, στην Πορτογαλία η δικαιοσύνη έπραξε το καθήκον της: ερεύνησε τις καταγγελίες εις βάρος του Σόκρατες και διαπιστώθηκε σωρεία σκανδάλων: φορολογική απάτη,  ξέπλυμα μαύρου χρήματος και διαφθορά.

Όσοι συμπατριώτες μας διερωτούνται για ποιο λόγο δεν είχαμε ανάλογες εξελίξεις στην Πατρίδα μας, δεν έχουν παρά να στρέψουν το βλέμμα τους προς τον πολιτικό απατεώνα Αντώνη Σαμαρά: αντί να ερευνήσει τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ και της ηγεσίας του, όχι μόνο τα κουκούλωσε αλλά προήγαγε και τους κλεφτοπασόκους σε κυβερνητικούς συνεταίρους! Στην Ελλάδα άλλωστε, κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει!

Παρά ταύτα, ο Ελληνικός Λαός πλέον γνωρίζει πως η απόδοση της δικαιοσύνης επί των απατεώνων του αντισυνταγματικού τόξου που είναι υπεύθυνοι για τα δεινά του, είναι έργο το οποίο μόνο μια πολιτική δύναμη μπορεί να φέρει σε πέρας. Κι αυτή η πολιτική δύναμη είναι μονάχα ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

Ευάγγελος Καρακώστας