Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

ΓΟΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΥΓΟΝΙΚΗ


ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΙΚΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ DNA ΩΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΩΣ ΧΩΡΙΣΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ DNA, ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ, ΤΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ (ΦΑΙΝΟΤΥΠΟΣ – ΓΟΝΟΤΥΠΟΣ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΗΤΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η’ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ (ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΤΕΡΟΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ). ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Η ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΘΕΣΦΑΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΝΕΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΝΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΑ ΟΣΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ.

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΙΣΟΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΟΥΤΕ ΕΑΝ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΦΥΛΗ ΑΦΟΜΟΙΩΝΕΙ Η’ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ. ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥ ΖΗΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΕ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΠΕΔΟ (ΑΝΑΛΥΣΗ DNA-RNA) ΚΑΙ ΕΞΑΛΕΙΨΕΩΣ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ. ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ (ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ-ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ) ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΘΝΟΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Π.Χ. ΔΙΣΧΙΔΗΣ ΡΑΧΗ– ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN– ΕΠΙΛΗΨΙΑ - ΣΥΝΔΡΟΜΟ TAY-CACHS ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ (ΕΞΙΟΥΔΑΙΣΜΕΝΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ) - ΔΡΕΠΑΝΟΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΓΡΟΥΣ.

 ΤΟ ΠΕΔΙΟΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΝΟΣΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ. Ο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΥΓΟΝΙΣΤΗΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΟΝ ΣΥΣΧΕΤΙΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΙΚΤΟΥ ΕΥΦΥΙΑΣ (I.Q) ΕΔΡΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ – ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΘΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗ ΔΙΑΛΑΘΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΕΠΙΣΤΑΜΑΙ = ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΩΣ) ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΚΟΝΕΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

 ΠΑΡΕΝΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΕ Ο ΓΙΕΝΣΕΝΙΣΜΟΣ( ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΡΘΟΥΡ ΓΕΝΣΕΝ –ΠΗΓΗ: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ LEAGUE SENTINETΝ.57) ΤΟ 1969 ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΗ ΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΡΚΛΕΥ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ:

Α. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (80% ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΙ 20% ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΣΑ ΕΥΦΥΙΑ).

 Β. ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

 Γ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ) ΟΤΙ Ο ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΤΟΥ ΝΕΓΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΓΟΝΙΚΟΣ (ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ I.Q ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΝΤΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ).

 Δ.ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΟΤΙΜΑ ΚΑΤΑΝΕΜΗΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ – ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

 Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΛΥΝΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΩΛΣΤΕΡ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ Η ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. Η ΠΡΟΓΕΝΕΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ ΤΩΝ ΕΓΚΥΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΟΥΝΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ.

ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ:

 1) ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΟΥΣΒΕΛΤ: ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝΔΙΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΛΕΓΕ «...ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ, ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ “ΣΩΣΤΟ ΤΥΠΟ” ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ “ΛΑΘΟΣ ΤΥΠΟ”. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΣΕ ΣΥΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΕΞ’ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ “ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΤΥΠΟ”. ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΦΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ. Η ΕΜΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...» 

 2) ΚΟΥΛΙΤΖ –ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ: ΔΗΛΩΝΕ ΕΜΦΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΟ 1925: «ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΟΥΝ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ. ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΝΟΝΤΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ. ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΝΩ ΑΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ 1907 ΕΩΣ ΤΟ 1931 ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ (ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ: ΔΕΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ)»

 3) Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΖΕΙΜΣ ΝΤΕΒΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΟΥΛΙΤΖ ΑΝΕΦΕΡΕ: «Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΙΜΕΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ».

 Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΙΚΕ ΤΟ 1924 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ.

 4) Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΖΕΝΙΓΚΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΖΟΝΣ ΧΟΠΚΙΝΣ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ: «ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΘΕΜΕΛΙΑΚΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΣΥΣΤΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΥΠΑΡΞΕΩΝ, ΝΟΜΟΙ, ΕΘΙΜΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΥΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΦΥΣΗ. ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΑΤΣΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΑΤΣΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΕΘΙΜΑ, Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΟΙ ΥΛΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ».

 5) Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΜΑΚ ΝΤΟΥΓΚΑΛ ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΜΗΠΩΣ Η ΧΩΡΑ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΕΙΣ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΜΕΝΕΣ “ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΦΥΛΕΣ” ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ “ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΣΤΩΝ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΔΡΑΖΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

 6) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΟΥΙΣΚΟΝΣΙΝ ΤΣΑΡΑΣ ΒΑΝΧΑΙΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ: «ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΑΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ. 

 Η ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΙΜΑ.

 ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΙΣ ΤΟΥ “ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ” ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΕΙΔΩΝ ΤΩΝ ΨΟΦΟΔΕΞΙΩΝ ΛΙΜΠΕΡΑΛΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ;

ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΕΡΤΑ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΝΤΑ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΑΣ ΩΣ ΔΥΝΑΜΕΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΥΠΗΡΕΤΟΝΤΑΣ ΑΣΜΕΝΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΟΠΟΥ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΔΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΠΕΡΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ.

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΕΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΑΡΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΤΗΣ. ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΡΑΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΡΦΕΤΟΥ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΥΣ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΝΟΟΥΝ Η’ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ (ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ) ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΓΟΝΟΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ .

ΕΝΩ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ –ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΙ “ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ”) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ (ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ) ΠΟΥ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ Η’ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΜΕ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΦΑΙΝΟΤΥΠΟΣ – ΓΟΝΟΤΥΠΟΣ – ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ). ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ (ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ – ΑΝΤΙΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ) Η’ ΕΠΙ ΤΟ ΓΡΑΙΚΥΛΟΕΙΔΕΣ (ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ – ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ).

ΕΔΩ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ Η ΡΗΣΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ «ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΩΘΥΙΑΝ ΑΞΙΩΣΙΝ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΤΗΛΑΞΑΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ» ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠ’ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ Η’ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ ΥΠΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ...ΓΕΝΟΙΤΟ!

 ΕΥΜΕΝΗΣ