Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΓΑΖΩΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ – «ΕΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ», ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ…


Την πλήρη διάλυση του κράτους και της έννομης τάξης αποδεικνύει (και) το πρωινό περιστατικό που έγινε δίπλα στην ΓΑΔΑ, όταν άγνωστοι
(που μπορεί να είναι από κακοποιοί μέχρι τρομοκράτες) γάζωσαν με καλάσνικοφ αστυνομικούς, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα, είτε αστυνομικοί ή τυχαίοι περαστικοί. 

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε ΙΧ αυτοκίνητο στην οδό Κενδρηνού, που βρίσκεται πίσω από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Ασφάλειας Αττικής (ΓΑΔΑ) για να το ελέγξουν. Οι δράστες βγήκαν από το όχημα και πυροβόλησαν εναντίον των ένστολων τουλάχιστον 8 φορές, πιθανότατα με καλάσνικοφ. Στη συνέχεια ο οδηγός του ΙΧ ανέπτυξε ταχύτητα και οι άγνωστοι διέφυγαν. Λίγο αργότερα, το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην οδό Αχαΐας στους Αμπελόκηπους.

 Μόνο και μόνο, που οι κακοποιοί ή οι τρομοκράτες τριγύριζαν ένοπλοι γύρω από την «καρδιά» της Αστυνομίας, τα λέει όλα! Αυτή είναι η «ευνομία παντού» του Δένδια, του πιο αποτυχημένου υπουργού της μεταπολίτευσης, που όμως δεν παραιτείται ούτε με… σφαίρες!

 (ΥΓ): Και βέβαια, για να μην ξεχνιόμαστε, το πρωτοφανές αυτό περιστατικό έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά το μεγάλο φιάσκο με τους (6 κι όχι μόνο 2) Αλβανούς δραπέτες…

Εθνικισμός.net