Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Η ραχοκοκκαλιά του Έθνους


Ένα Ελεύθερο Έθνος δεν στηρίχθηκε ποτέ σε ένα διεφθαρμένο Κράτος, με την ίδια απαρέγκλιτη λογική που ένα πελατειακό Κράτος δεν θα μπορούσε ποτέ να διασφαλίσει την Ελευθερία ενός Έθνους.
Κι όμως, στην Πατρίδα μας οι λίγοι κοροϊδεύοντας τους πολλούς για πολλά χρόνια υφάρπαξαν την ευπιστία ενός λαού, μόνο και μόνο για να υποσχεθούν απλώς μία κατ’επίφαση ελευθερία και να την προσφέρουν με την ευκολία ενός εδέσματος που οδηγεί σε έναν γαστριμαργικό παράδεισο έναν ετοιμοθάνατο!

Αυτή ήταν η αξία της πολλά υποσχόμενης «ανεξαρτησίας» ενός Γένους, το οποίο, αφού δεν μπόρεσαν παντοιοτρόπως να εξοντώσουν, προσπαθούσαν δόλια να αλλοτριώσουν μέσω της αποθέωσης του «απόλυτου τίποτα». Τα πολιτικά σκύβαλα που νέμονται επί δεκαετίες την εξουσία, έκαναν αυτό που ξέρουν καλά, να υποσκάπτουν τα θεμέλια της Πατρίδος μέσω ενός διεφθαρμένου πελατειακού μηχανισμού που ονόμασαν Κράτος, δηλητηριάζοντας αργά αλλά σταθερά όλο το σύστημα αξιών της Ελληνικής κοινωνίας οδηγώντας την άλλοτε αθόρυβα και άλλοτε με καταφανές θράσος στα Τάρταρα του εθνομηδενισμού και της πλήρους εξάρτησης!

 Τα ανδρείκελα που διατέλεσαν τρόφιμοι πασίγνωστων χαμαιτυπείων που προβάλλονται με τον μανδύα ευαγών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων ανά την υφήλιο, έναν σκοπό εξυπηρέτησαν: Την απόλυτη εξάρτηση και απόλυτη υποδούλωση του Ελληνικού Έθνους στην νομισματοκοπτική κρεατομηχανή αλλοεθνών σκοτεινών συμφερόντων! Και αυτό γιατί στερούνται Εθνικής ταυτότητος, Εθνικού Ιδεώδους και Εθνικού σκοπού. Είναι όμως νομοτελειακή πλέον η ανάγκη ανάληψης των ηνίων της Χώρας από το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα! Είναι ανάγκη αδήριτη η έξοδος από τον πολιτικό κυκεώνα των κίβδηλων διλλημάτων προς την Ελευθερία, την Ανεξαρτησία, την εδραίωση του Εθνικού συμφέροντος έναντι της ψευδεπίγραφης κατοχύρωσης του ατομισμού.

Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί την οικοδόμηση ενός Λαϊκού Κράτους εντός ενός Ελεύθερου Έθνους! Μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές μπορούν να αποτελέσουν την ραχοκοκαλιά ενός πολιτικού στρατού που θα καταγάγει νίκες σε όλα τα πεδία των μαχών, αποδεχόμενοι την θυσία του ενός, έναντι της κυριαρχίας του Όλου…. 

Α.Σ
Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής