Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

«ΙΟΣ» ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ: ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΘΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ… ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ!

Πυρά κατά του συντρόφου (και παλιού τους καθοδηγητή στην ακροαριστερή Β΄ Πανελλαδική) Χρύσανθου Λαζαρίδη, εξαπολύει εκ μέρους της… ερευνητικής ομάδας του «Ιού» (των σύγχρονων «Σοφών της Σιών»)
η Άντα Ψαρρά, διότι δεν εφήρμοσε σωστά τις οδηγίες που του έδωσε η ομάδα για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Ιδού τι αναφέρει σε άρθρο της υπό τον τίτλο «Όταν οι φασίστες μετρούν τους πεινασμένους», στην «Εφημερίδα των Συντακτών»:

«Όσο για την αστυνομική απαγόρευση «κάθε συγκέντρωσης», πολύ κακώς στηρίχτηκε σε «λόγους ασφαλείας», αφήνοντας να υπονοηθεί ότι υπάρχει κίνδυνος επεισοδίων. Αν είχε πραγματικά διάθεση αντίδρασης η κυβέρνηση, έπρεπε να στηριχτεί στο Σύνταγμα και τη νομοθεσία, που απαγορεύουν την εφαρμογή φυλετικών διακρίσεων. Το μήνυμα προς τους ναζιστές θα έπρεπε είναι ότι δεν είναι ανεκτή η δράση μιας ελληνικής Κου Κλουξ Κλαν στις πλατείες της Αθήνας. Και αν έκριναν ότι δεν μπορούν να απαγορεύσουν προληπτικά τη συγκέντρωση, να προχωρήσουν στην αυτόφωρη σύλληψη των παρανομούντων διοργανωτών».
Τουτέστιν:

1ον) Σύντροφε Χρύσανθε, τι το ήθελε αυτό που χρησιμοποίησε η Αστυνομία για να απαγορεύσει τη διανομή τροφίμων: «Τις πληροφορίες των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ότι άτομα που δραστηριοποιούνται στον αναρχικό χώρο θα εκφράσουν την αντίθεσή τους στην παραπάνω εκδήλωση, προκαλώντας γενικευμένα επεισόδια σε βάρος των συμμετεχόντων στη συγκέντρωση».Ο σύντροφος Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής μας εξέθεσε σύντροφε Χρύσανθε και τα παιδιά των «αντιφασιστικών οργανώσεων» δεν έχουνε μούτρα να κυκλοφορήσουνε στην κοινωνία! «Παρακρατικά σκουπίδια» τους ανεβάζουν, «έμμισθους ρουφιάνους του κράτους» τους κατεβάζουν!

2ον) Γιατί δεν τους συλλάβατε όλους, τον Αρχηγό, τους βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, καθώς κι αυτούς τους… πανάθλιους που τόλμησαν να πάνε να πάρουνε τρόφιμα από τους φασίστες; Ή ακόμα καλύτερα, γιατί δεν τους εκτελέσατε με μια σφαίρα στο σβέρκο όπως έκαναν στο δάσος του Κατύν οι σύντροφοι της Γκε-Πε-Ου ή γιατί δεν τους ρίξατε βόμβες ναπάλμ και λευκού φωσφόρου όπως κάνει σήμερα ο Τσαχάλ (ο ισραηλινός στρατός);

Εθνικισμός.net