Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ!

Όταν πρόσφατα βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατήγγειλαν στη βουλή ότι στις τελευταίες συγκεντρώσεις των συμμοριών του ΣΥΡΙΖΑ ακούγεται συνεχώς το ανατριχιαστικό σύνθημα «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς», ένας-δύο βο(υ)λευτές του ΣΥΡΙΖΑ
ψέλλισαν κάτι καταγέλαστες δικαιολογίες του τύπου «αυτό δεν είναι σύνθημα της αριστεράς» κ.τ.λ. Θέλουν, όμως, οι συριζαίοι (και οι συριζαίες) να κρυφτούν, κι η χαρά (από την προοπτική της εξουσίας) δεν τους/τις αφήνει.

Μέχρι και παιδικό παιχνίδι, λοιπόν, έβγαλαν, με τον φονιά Κλάρα (Άρη Βελουχιώτη) να έχει ξεπεζέψει από το άσπρο του άλογο και να βαστάει στο ‘να του χέρι το περίστροφο και στ’ άλλο του χέρι ένα κόκκινο κουρελόπανο που γράφει το βρωμερό σύνθημα «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς».
Το είδε και το λαχτάρησε, λοιπόν, η Νίνα Κασιμάτη (της γνωστής πολιτικής οικογενείας του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά, πρώην θαυμάστρια του Jeffrey και νυν στέλεχος της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ «Νέος Αγωνιστής» -πρόκειται για παπανδρεϊκά απολειφάδια- και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ) και δεν κρατιέται: «Κι εγώ! Έχω τρελαθεί με αυτό το πλεϊμομπιλ  ρε παιδιά. Το θέλω».

(ΥΓ): Πρόκειται για την εικονιζόμενη δίπλα στο ενεργούμενο των Αμερικανοσιωνιστών στην Ελλάδα, τον mister Tsipra.

Εθνικισμός.net