Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Εικόνες και σκέψεις από ένα σύντομο πέρασμα από την πλατεία Βικτωρίας


Το απόγευμα που μας πέρασε κατέβηκα στην πλατεία Βικτωρίας για κάποια δουλειά και πραγματικά ''σκιάχτηκα''.
Οι μελαμψοί και οι μαύροι αποτελούν την πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής, για να μην πω σχεδόν την αποκλειστικότητα, οι οποίοι στρογγυλοκάθονται στα σκαλιά και τα πεζοδρόμια των πολυκατοικιών, όπως καθόντουσαν στις αυλές και τους χωματόδρομους των χωριών τους, εκεί στα βάθη της Αφρικής και της Ασίας. Τα δε πεζοδρόμια μπροστά τους μέσα στο σκουπίδι και τη βρώμα!

 Κρατούν στα χέρια τους μπύρες και μιλούν φωναχτά στη βάρβαρη γλώσσα τους και κοιτούν τους απορημένους Έλληνες με ύφος κατακτητών. Εντυπωσιακή δε η παντελής απουσία των αδέσποτων ζώων. Σημειωτέον πως το μικρό κατοικίδιο που κρατούσα αγκαλιά το κοίταζαν έντονα, περίεργα θα'λεγα, λες και ήθελαν να το φάνε με τα μάτια (να το έβλεπαν για...μεζεδάκι?)

Στους τοίχους των σπιτιών κυριαρχούν σφραγίδες με ''αντιρατσιστικά'' μηνύματα όπως: ''έχουμε οργή για τους ρατσιστές'' (φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης)! Ένοιωσα ξένη και ανεπιθύμητη στην ίδια μου την πατρίδα και δη στην καρδιά του κέντρου της!!! Και αναρωτιέμαι: είναι δυνατόν να υπάρχει νοήμων Έλληνας που να αδιαφορεί ή ακόμα περισσότερο, να επικροτεί αυτήν την κατάντια για την Ελλάδα και να επιδοκιμάζει το μεσαίωνα, την εγκληματικότητα και την ασχήμια που κουβαλούν οι τριτοκοσμικοί μουσουλμάνοι ΛΑΘΡΟμετανάστες στην Ελλάδα???...

Έλληνες ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!...

Μ.Γ.Πολιτικός επιστήμων