Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΗ 16ΧΡΟΝΗ ΣΟΜΑΛΗ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡCIA!


Υπάρχει και συνέχεια –και τι συνέχεια!- στο χθεσινό μας δημοσίευμα με τίτλο «Στελέχη του αμερικανοκομμουνιστικού ΑΝΤΑΡCIA συνελήφθησαν για trafficking- σιγή ιχθύος από το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ».
Να σας θυμίσουμε, πως τα δύο στελέχη της ακροαριστερής γκρούπας, ο καθηγητής Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ Σπύρος Μαρκέτος και ο δικηγόρος Μπάμπης Κουρουνδής, συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», διότι συνόδευαν μια 16χρονη (!!!) κοπέλα από τη Σομαλία, η οποία διέμενε παράνομα στη χώρα (λαθρομετανάστρια), προκειμένου να ταξιδέψει στο εξωτερικό με πλαστό διαβατήριο Γαλλίας!

 Σύμφωνα, λοιπόν, με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία»: «Η 16χρονη, που δήλωσε ότι φιλοξενούνταν στο σπίτι του Μαρκέτου, παραπέμπεται σε δικαστήριο ανηλίκων». 

 Κι εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα:

 1ον) Εμείς βεβαίως έχουμε προτρέψει όσους είναι «προοδευτικοί» και λαθρολάγνοι να πάρουν τους λαθρομετανάστες στα σπίτια τους. Αλλά τόσα εκατομμύρια λαθρομετανάστες κυκλοφορούν στην Ελλάδα, γιατί ο αριστεριστής καθηγητής διάλεξε να πάρει μετανάστρια και μάλιστα ανήλικη;

 2ον) Άραγε, που το γνώρισε το ανήλικο; Δε νομίζουμε δα να είχανε κάνει μαζί φαντάροι με τον πατέρα της.

 3ον) Το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, που μόλις πιάσει κάποιον τυχαίο ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής να έχει στην κατοχή του… νυχοκόπτη, βγάζει στο πιτς-φυτίλι στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του, γιατί βγάζει το σκασμό γι’ αυτό το πελώριο πολιτικό ζήτημα; Γιατί προστατεύει τους αριστεριστές; Μήπως γιατί στην πραγματικότητα και πέρα από τις κορώνες που αμολάνε για την «επανάσταση» είναι όργανα του συστήματος;

 (ΥΓ): Αυτοί διδάσκουν τα παιδιά μας!

Εθνικισμός.net