Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

30/9/2015 ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ

"Γιορτή" για την Τ.Ο. Βορείων Προαστίων που ανήμερα των ανήθικων και αντισυνταγματικών διώξεων προ διετίας των βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, από το "αντισυνταγματικό τόξο", είχε την ευτυχία να μιλήσουν στα γραφεία της οι βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος, Γιάννης Λαγός και Γεώργιος Γερμενής.Στην κατάμεστη αίθουσα την εκδήλωση άνοιξε ο συναγωνιστής βουλευτής της Β' Αθηνών, Γεώργιος Γερμένης, που ανέφερε τους λόγους για τους οποίους η Χρυσή Αυγή παραμένει υπό διωγμό. Γιατί κράτησε ψηλά τις σημαίες του Έθνους και της Τιμής και είπε στους Έλληνες αλήθειες, που "πόνεσαν" το καθεστώς και το απείλησε πραγματικά με αφανισμό. "Η πορεία της προς την εξουσία απλά καθυστέρησε, αλλά θα συνεχιστεί με μπροστάρηδες τον Αρχηγό και τα άξια στελέχη της όπως ο Γ. Λαγός, που είχε την τιμή να μπει φυλακή δύο φορές, γιατί αντιστάθηκε σθεναρά και έμεινε όρθιος απέναντι σε όλους", ανέφερε ο συναγωνιστής Γερμενής προλογίζοντας τον Γ. Λαγό ο οποίος και σηκώθηκε στο βήμα.
"Είναι τιμή να με έχουν κλείσει φυλακή αυτοί οι τιποτένιοι απάτριδες". Έτσι ξεκίνησε την ομιλία του ο Γ. Λαγός, και το κοινό ξεσηκώθηκε και τον χειροκρότησε παρατεταμένα. Εν συνεχεία ο Γ. Λαγός εξιστόρησε το χρονικό των συλλήψεων και των διώξεων των εθνικιστών, ζητώντας από τους Χρυσαυγίτες να μην ξεχάσουν ποτέ ότι πίσω στις φυλακές έχουν μείνει στελέχη που δεν προσκύνησαν και χρειάζονται τη συμπαράστασή μας. Ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση επήλθε στη συνέχεια, όταν ο βουλευτής της Β' Πειραιά, θύμισε πόσο τρόμο και φόβο προκαλεί ότι η ιδιότητά του και το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή έχει αλώσει όλα τα σωματεία και τις λαϊκές γειτονιές που θεωρούνταν βιλαέτι των αριστερών.
Έχουμε χρέος να αγωνιστούμε μέχρι τέλους για την Τελική Νίκη, όσο θα έχουμε μνήμη και θα θυμόμαστε τη θυσία των Ηρώων μας Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη, ήταν η κατακλείδα του Γ. Λαγού, που έφερε την ιαχή "Αθάνατοι" από τους παρακολουθούντες την ομιλία, με την υπόσχεση για συνεχή και απηνή αγώνα στους δρόμους και τις γειτονιές, οπού εκεί γεννήθηκε, μεγάλωσε και θα γιγαντωθεί το κίνημα.


 
 
    Στο τέλος της ομιλίας ο Γραμματέας της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων χάρισε μια μπλούζα της Τ.Ο. στο βουλευτή, λέγοντας ότι στις επόμενες πορείες θα τη φορά, γιατί και ο ίδιος είναι ένας από τα "παιδιά με τις μαύρες μπλούζες".

XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ