Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΕΛΛΟΥ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Ο Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) ΣΤΟ ELNEWS !! "ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ"


Γραμματέας Βορείων Προαστίων και υπεύθυνος πλέον, για τη τοπική οργάνωση Ν. Ηρακλείου. Είναι δύσκολο να είσαι υπεύθυνος σε μία τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής; Σε τί ξεχωρίζει μία τοπική της Χρυσής Αυγής σε σχέση με τα γραφεία των άλλων κομμάτων; 


Πρίν σου απαντήσω στις ερωτήσεις, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον τομεάρχη μου και συναγωνιστή, βουλευτή, Γεώργιο Γερμενή για την τιμή που μου έκανε, να εμπιστευτεί τη λειτουργία της τοπικής Βορείων Προαστίων. Τώρα, το να είσαι υπεύθυνος σε μία τοπική της Χρυσής Αυγής απαιτεί εκατό τοις εκατό προσήλωση σε αυτό που έχεις αναλάβει, γιατί οι ανάγκες σε οργανωτικό και συντονιστικό επίπεδο που έχει το κίνημα είναι αυξημένες και δε σου επιτρέπονται παραλείψεις και λάθη, που θα εξέθεταν το κίνημα. Μία τοπική της Χρυσής Αυγής δεν είναι ένα απλό γραφείο ενός κόμματος, αλλά είναι ένας χώρος, μέσα στον οποίο ο κόσμος που θα έρθει, θα μάθει μέσα από τις ομιλίες και τις συζητήσεις την αληθινή ιστορία του έθνους μας, καθώς και το να μάχεται για τις ιδέες αυτές με ανιδιοτέλεια. Γι'αυτό και κάθε τοπική της Χρυσής Αυγής πλημμυρίζει από κόσμο κάθε βδομάδα, σε αντίθεση με τα γραφεία των άλλων κομμάτων, που ανοίγουν μία φορά τον μήνα και αν και αυτό για να παίξουν τάβλι και να πιούν καφε.

1-11-2013... Ημέρα Πένθους και Μνήμης για τους Έλληνες Εθνικιστές. Θα ήθελα να μου πείς δύο λόγια για τους συναγωνιστές, που τόσο άδικα δεν είναι πιά δίπλα μας. 

1-11-2013.... Μία μέρα που κανένας Έλληνας Εθνικιστής δεν πρόκειται να ξεχάσει και ιδίως εμείς, που βιώσαμε εκείνα τα λεπτά αυτής της άνανδης δολοφονίας. Τα λόγια είναι περιττά, όταν μιλάμε για τον Γιώργο και τον Μάνο. Ο Μάνος και ο Γιώργος ήταν παράδειγμα για όλους μας με το ήθος και τη στάση ζωής, που είχαν όλα αυτά τα χρόνια που τους γνωρίζω. Ήταν πάντα στη πρώτη γραμμή του κινήματος και της τοπικής οργάνωσης Βορείων Προαστίων, χωρίς να λυγίσουν και να φοβηθούν ακόμα και τη στιγμή, που οι άνανδροι δολοφόνοι τους εκτέλεσαν εξ' επαφής. Να ξέρουν όμως, όλα αυτά τα παρακρατικά σκουλήκια, ότι σύντομα, ο αγώνας του Γιώργου και του Μάνου θα βρεί δικαίωση.

Τα ανθελληνικά ΜΜΕ ψάχνουν συνεχώς, να βρούν τους "μυστικούς χρηματοδότες" της Χρυσής Αυγής, που συντηρούν τα γραφεία της σε όλη την Ελλάδα. Ποιό είναι το δικό σου σχόλιο πάνω σ'αυτό; 

Απλά γελάω με τους καραγκιόζηδες των ΜΜΕ, γιατί πολύ απλά οι χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής είναι τα ίδια τα μέλη και οι βουλευτές, που από το υστέρημά τους οι πρώτοι και από τον βουλευτικό μισθό οι δεύτεροι στηρίζουν το έργο και τον αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Το κλίμα τρομοκρατίας και φόβου, που θέλει να περάσει το αντισυνταγματικό καθεστώς έχει επηρεάσει σε γενικό επίπεδο την λειτουργία του Λαϊκού Συνδέσμου; 

Σε καμία περίπτωση η λειτουργία του Λαϊκού Συνδέσμου δεν έχει επηρεαστεί αρνητικά από το κλίμα τρομοκρατίας και φόβου. Ίσα ίσα, που αυτό μας έχει πεισμώσει και μας έχει κάνει μία γροθιά, έτοιμη να τσακίσει το σάπιο κατεστημένο.

 Έρχεται ο κόσμος στα γραφεία ή έχει επηρεαστεί από όλα αυτά τα γεγονότα; 

Οι άθλιες στημμένες προπαγάνδες, που επινόησε η χούντα Σαμαρά- Βενιζέλου είχε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, από αυτό που περίμεναν. Ο κόσμος συρρέει κατά δεκάδες σε όλα τα τοπικά γραφεία, αναγνωρίζοντας τις στημμένες κατηγορίες και διώξεις εναντίον του Αρχηγού και των βουλευτών μας. Όσον αφορά την τοπική οργάνωση Βορείων Προαστίων, μετά τις άθλιες διώξεις και προφυλακίσεις, καθώς και την δολοφονία των δύο συναγωνιστών μας, η τοπική κάθε βδομάδα βουλιάζει από κόσμο, που επιθυμεί να γραφτεί ως μέλος στη Χρυσή Αυγή και να συμμετέχει ενεργά στον δύσκολο, αλλά πανέμορφο αγώνα για τη σωτηρία της Πατρίδος μας.

Πες μου δύο λόγια για τις κοινωνικές και ενημερωτικές δράσεις της τοπικής σας. 

Η τοπική Βορείων Προαστίων είναι μία τοπική, που περιλαμβάνει 14 μεγάλους δήμους. Μέσα σε αυτόν τον ενάμισι χρόνο λειτουργίας της έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από εκατό ενημερωτικές δράσεις, καθώς και διανομές ρουχισμού και τροφίμων σε συμπολίτες μας, που το έιχαν ανάγκη, όπως επίσης και επισκέψεις στα μοναστήρια της περιοχής. Οι δράσεις της τοπικής οργάνωσης αυτό το καιρό έχουν γίνει ακόμα πιό εντατικές και μέχρι το βράδυ των εκλογών, υποσχόμαστε πολλές εκπλήξεις στους αντιπάλους μας!

Ποιά είναι τα μηνύματα που παίρνεις από τον κόσμο; Οι δημοσκοπήσεις λένε την αλήθεια ή η δική σας "δημοσκόπηση", που κάνετε στο δρόμο, δίνει άλλου είδους μηνύματα;

Τα γκάλοπ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ είναι για γέλια. Τα μηνύματα που παίρνω εγώ, αλλά και οι άλλοι συναγωνιστές από τους δρόμους που βρισκόμαστε κάθε βδομάδα, σε ένα μόνο συμπέρασμα καταλήγει... Ότι το βράδυ των εκλογών δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν!

Είστε έτοιμοι για τις εκλογές που έρχονται;

Η ετοιμότητα της τοπικής Βορείων Προαστίων, όσον αφορά τις εκλογές, είναι σε υψηλότατο επίπεδο και όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, ακόμα και αύριο, η τοπική μας θα επανδρώσει εκατό τοις εκατό όλα τα εκλογικά κέντρα του βόρειου τομέα, έτσι ώστε να μην πάει ούτε μία ψήφος χαμένη.

Ποιό είναι το δικό σου μήνυμα που θέλεις να δώσεις στον ελληνικό λαό; Γιατί πρέπει να ενεργοποιηθούν και να δραστηριοποιηθούν, μέσω των τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής;

Το μήνυμα που θέλω να δώσω στον ελληνικό λαό είναι ένα και μοναδικό: Να μην πιστεύει τα ξεπουλημένα στους τοκογλύφους τσοντοκάναλα της διαπλοκής, που προσπαθούν νύχτα-μέρα να πλήξουν τη Χρυσή Αυγή, τη μοναδική σωτήρια ελπίδα του Έθνους μας και καλώ όλους τους Έλληνες να συσπειρωθούν στις τάξεις της Χρυσής Αυγής, ώστε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω από τους προδότες και ανθέλληνες πολιτικούς, που όλα αυτά τα χρόνια την έχουν καταστρέψει. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά εσένα Θοδωρή για τον αγώνα που δίνεις κι εσύ από τη πλευρά σου για την ελευθερία της Πατρίδος μας. Ο Θεός να σε έχει καλά!

-Καλούμε όλους τους Ελληνες και τις Ελληνίδες να πλαισιώσουν τις γραμμές της Χρυσής Αυγής στον νόμιμο πολιτικό αγώνα που κάνουμε για την πατρίδα. Ελάτε στα γραφεία μας και στηρίξτε τον αγώνα που δίνουμε για Ελευθερία και Δικαιοσύνη . Κάθε Παρασκευή και ώρα 7-9 στο Ν.Ηρακλειο ,Ηρακλείου 426 κοντά στην Αττική οδό. Η τοπική μας αντιπροσωπευει όλα τα Βόρεια Προαστεια (δηλ.14 δημους)


- ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ - Γραμματέας Βορείων Προαστίων και υπεύθυνος για τη τοπική οργάνωση Ν. Ηρακλείου.

ELNEWS - HELLENICPRIDE