Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΝΕΟ ΣΩΟΥ ΑΠΟ ΣΤΑΛΙΝΑΚΗ-ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ… ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ –ΦΕΡΤΕ ΤΟΥ ΤΟΝ… ΦΡΟΥΡΑΡΧΟ!

Ήταν μαθηματικώς βέβαιον ότι θα συμβεί και πολύ άργησε κιόλας. Έτσι, ο μικρός Στάλιν που παριστάνει τον… αντιπρόεδρο της βουλής, Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Σταλινάκης-Δραγασάκης,
άρχισε πάλι τα δικά του. Έτσι, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της συναγωνίστριας Ε. Ζαρούλια, που αναφέρθηκε στην (όχι πρωτοφανή, γιατί έχει ξαναγίνει) απαγόρευση της διανομής τροφίμων σε απόρους και ανέργους συμπατριώτες μας την διέκοψε –όπως πάντα… ευγενώς- και με ύφος που δε σήκωνε καμιά αντίρρηση υπερασπίστηκε (φυσικά!) την καθεστωτική απαγόρευση, επικαλούμενος το… Σύνταγμα της Ελλάδος: «Παραβιάζεται το Σύνταγμα, το οποίο δεν κάνει διάκριση ανάμεσα σε Έλληνες και μη». «Δεν υπάρχει καμιά παραβίαση. Φέρτε μου το νόμο», του απήντησε η συναγωνίστρια. «Είστε αυθάδης», ήταν η ανταπάντηση του σταλινίσκου!

Στη συνέχεια, και αφού η συναγωνίστρια Ζαρούλια ολοκλήρωσε την ομιλία της για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, ο μικρός Στάλιν ανέγνωσε δύο άρθρα του Συντάγματος.

«Το άρθρο 2 παρ. 1 όπου τονίζεται ότι «ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας». Βλέπετε του ανθρώπου, όχι του Έλληνα ανθρώπου. Το άρθρο 5 παρ. 2 όπου υπογραμμίζεται πως «όλοι όσοι βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων».

Στον κομμουνιστή απάντησε ο συναγωνιστής Ηλ. Παναγιώταρος, πως «όταν είχαν γραφτεί τα διάφορα άρθρα του Συντάγματος δεν υπήρχε ψήγμα λαθρομετανάστη στη χώρα μας. Ο νομοθέτης δεν είχε υπόψη του ότι στην πατρίδα μας θα ήταν τρία εκατομμύρια μετανάστες».

«Δεν είχε υπόψη του και ότι μέσα στη Βουλή θα υπήρχε ένα κόμμα που θα υπονόμευε το Σύνταγμα», του απάντησε ο… Σταλινάκης-Δραγασάκης, που μέχρι το 1989 ήταν ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ, δηλαδή του μόνου κόμματος που φόρα-παρτίδα δεν αναγνωρίζει το Σύνταγμα της Ελλάδος!

Ώστε έτσι, λοιπόν. Δεν κάνει διακρίσεις το Σύνταγμα, μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών! Και το ακροτελεύτιο άρθρο που λέει πως «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων», σε ποιους άραγε αναφέρεται;

Οπότε, ο Σταλινάκης-Δραγασάκης πιάστηκε… αδιάβαστος. Ας προσέλθει επιτέλους ο κ. Φρούραρχος να τον… μαζέψει!

Εθνικισμός.net