Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Γεωργιάδης το 2009: Μύθος της αριστεράς το Πολυτεχνείο! Αυτός, Κουμουτσάκο, δεν είναι «κατάπτυστος»;

Ως γνωστόν, ο αποτυχημένος πολιτικάντης της Ν.Δ Γιώργος Κουμουτσάκος χαρακτήρισε ως «κατάπτυστη» (!) την άποψη που εξέφρασε για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου μια 26χρονη,
μέλος της Ν.Δ. Το «περίεργο» είναι ότι τις ίδιες περίπου απόψεις είχε εκφράσει στο παρελθόν και ο νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Σπύρος – Άδωνις Γεωργιάδης. Τότε, βέβαια, δεν είχε πάρει «μετεγγραφή» στη Ν.Δ, καθώς ήταν βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Η θέση, όμως, την οποία είχε διατυπώσει ήταν ουσιαστικά ίδια με τα όσα είπε η 26χρονη οννεδίτισα. Στις 17 Νοεμβρίου 2009, ο επονομαζόμενος και ως «Μπουμπούκος» από τη σύζυγό του, είχε πει τα εξής σε τηλεοπτική του συνέντευξη:

«Το Πολυτεχνείο είναι ο ιδρυτικός πολιτικός μύθος της ιδεολογικής κυριαρχίας της Αριστεράς εν Ελλάδι. Πρέπει να σας πω δε, επειδή θέλω και να είμαι ειλικρινής και δημοσίως να το ξεκαθαρίσουμε επειδή δεν αντέχω τα παραμύθια, δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός στο Πολυτεχνείο. Για να στοιχειοθετηθεί ο μύθος περί Πολυτεχνείου, τι κάνανε; Πήραν το δελτίο συμβάντων της αστυνομίας εκείνων των ημερών, της προηγούμενης, ανήμερα και της επόμενης και όποιος πέθανε στην Αττική, από οποιαδήποτε αιτία, έγινε νεκρός δήθεν από ελεύθερους σκοπευτές».

Μάλιστα, προχωρώντας πιο πέρα, έναν ακριβώς χρόνο μετά, προσπαθώντας από την προσωπική του ιστοσελίδα να επιχειρηματολογήσει και να πείσει τους διαμαρτυρόμενους οπαδούς του ΛΑ.Ο.Σ ότι η ανακοίνωση του κόμματος για την επέτειο του Πολυτεχνείου είναι τυπική, έγραψε ότι: «Είναι εθιμοτυπικό. Εάν τώρα μας δείτε να οργανώνουμε και καμία γιορτή για το Πολυτεχνείο, όπως έκαναν η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ τα τελευταία χρόνια, να μας κράξετε, ΟΚ. Καλώς εξεδόθη η ανακοίνωσις, αν και όλα τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι ουδείς έχασε τη ζωή του μέσα στο Πολυτεχνείο εκείνη την ημέρα».

Τα περί «κραξίματος» τι τα ήθελε ο Γεωργιάδης; Έτσι κι αλλιώς, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να δέχεται το «κράξιμο» καθημερινά από εκατομμύρια Έλληνες, οι οποίοι έχουν μείνει άναυδοι με τη λατρεία του προς το Μνημόνιο, επομένως γιατί να προστεθεί στον κατάλογο τα όσα αφορούν το Πολυτεχνείο; Αν και δεν ερωτήθη τις τελευταίες μέρες για το αν η άποψή του παραμένει η ίδια, όπως πριν από 4 και 5 χρόνια, το ζητούμενο είναι άλλο. Θα χαρακτηρίσει ο Κουμουτσάκος ως «κατάπτυστη» και τη διατυπωμένη θέση του Γεωργιάδη για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, από τη στιγμή μάλιστα που είναι σχεδόν ταυτόσημες με της κοπέλας που λοιδορήθηκε ή εδώ ο Κουμουτσάκος θα κάνει επίδειξη δειλίας και θα σιωπήσει, επειδή συμβαίνει ο Γεωργιάδης να είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ