Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Αβραμό for President.. Το προ-τελευταίο σχέδιο του Σαμαρά για να μείνει στην εξουσία μέσω Μπόμπολα.

Γράφει ο Αινείας

Ο ψυχασθενής του Μαξίμου τα έβαλε κάτω μαζί με τους λοιπούς συνεργούς του και είδε ότι οι 180 δεν βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή ούτε με......σφαίρες (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Για αυτό το λόγο έθεσε σε εφαρμογή το βασικό σχέδιο για την παραμονή του στην εξουσία.
Πρώτα στέλνει τον Αβραμόπουλο στην Ευρώπη, δίνοντάς του μια θέση κύρους και "ουδέτερη" ως προς τις πολιτικές τοποθετήσεις του, και στη συνέχεια με την συμπόρευση του Big Boss, Μπόμπολα τον θέτει ως τον Νο.1 υποψήφιο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας που μπορεί να εκπροσωπήσει καλύτερα όλους Έλληνες με το μετριοπαθή χαρακτήρα του.

Διανθίζεται η πρότασή του και με την απαραίτητη προπαγάνδα ότι "θα είναι πρωτοφανές να αρνηθεί κόμμα να ψηφίσει Ευρωπαίο Επίτροπο" και έτσι ελπίζει ότι ....
μέρος των "ανεξάρτητων", των Αν.Ελ. και πρόθυμων της Αριστεράς, βλέπε ΔΗΜΑΡ, που δεν πρόκειται να εκλεγούν ΠΟΤΕ, θα ψηφίσουν τον Αβραμό...

"Σατανικό" σχέδιο που κρύβει και έναν ενδόμυχο πόθο του Σαμαρά. Αν αρνηθούν να ψηφίσουν τον Αβραμόπουλο, ουσιαστικά τον "καίει" και τον βγάζει εκτός της διεκδίκησης της αρχηγίας της ΝΔ, μετά το οποιοδήποτε εκλογικό στραπάτσο.

Υ.Γ.
Το Plan B είναι να προταθεί ένας σκληρός κομμουνιστής για Πρόεδρος ώστε να αποτραπεί το "ΌΧΙ" του ΣΥΡΙΖΑ. Λύση η οποία συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες με τα σημερινά δεδομένα.