Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ο MISTER TSIPRAS ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 100 ΠΡΩΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ – ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ… ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟ… 1981!

Γράφει ο Αντίοχος.

Συνέντευξη στη φυλλάδα του Χατζηνικολάου “Real news”, δίνει σήμερα ο mister Tsipras ο… τρομερός.
 
Ο αρχισυριζαίος, προαναγγέλλει την κατάργηση των Μνημονίων, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την αποκατάσταση του βασικού μισθού και της κατώτατης σύνταξης στα προ του Μνημονίου επίπεδα, καθώς και άμεσα μέτρα κοινωνικής αλληλεγγύης. Κι όλα αυτά τα ωραία, θα γίνουν –λέει- τις πρώτες 100 ημέρες της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ!
 
Όμως, εγώ που είμαι και στα πρώτα –ήντα, αυτά για «πρόγραμμα 100 πρώτων ημερών» κ.τ.λ., κάπου τα έχω ξανακούσει. Βρε που.....
τα’ χω ξανακούσει, βρε που τα’ χω ξανακούσει, σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ… Και το θυμήθηκα! Αυτά, λοιπόν, τα παραμύθια, περί προγράμματος των 100 πρώτων ημερών, τα πρωτοείπε ο μέγιστος των σύγχρονων πολιτικών απατεώνων, Ανδρέας Παπανδρέου, πριν από τις εκλογές του 1981 (όταν ο mister Tsipras πήγαινε στο… νηπιαγωγείο), για να εντυπωσιάσει το κοινό! Από κει, λοιπόν, τα αντέγραψε ο mister Tsipras και μας τα σερβίρει ως… πρωτότυπα 33 ολόκληρα χρόνια αργότερα!
Όλο… πρωτότυπες ιδέες έχει αυτό το παιδί – φτου να μην το… ματιάσουμε!