Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Ο “σαμαρικός” υφυπουργός Εξωτερικών Γεροντόπουλος αφού τίμησε τον Κεμάλ συκοφαντεί την Χρυσή Αυγή

Παρότι η αντεθνική κυβέρνηση Σαμαρά πνέει τα λοίσθια και βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης οι διάφοροι εκπρόσωποι της, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι βρίσκονται ακόμη στην εξουσία, αποθρασύνονται ακόμη περισσότερο, κάτι το οποίο φαίνεται από τα λεγόμενά τους.
Ένα τέτοιο πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί και τα όσα είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος σε συνέντευξή του. Ο γνωστός «σαμαρικός» πολιτικάντης ερωτώμενος για το πόσο ανησυχεί η κυβέρνηση και η ΝΔ για το φαινόμενο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ απαντάει τα εξής:

«από τον Οκτώβριο του 2011, χαρακτήρισα την Χρυσή Αυγή εγκληματική - ναζιστική οργάνωση. Τότε, κάποιοι μου είπαν «μα, το ασχολείσαι με ένα κόμμα που.....
δεν πιάνει ούτε μισό τοις εκατό;» Και τώρα το ίδιο πιστεύω. Είναι εγκληματική - ναζιστική οργάνωση και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει καμία επαφή μαζί της. Να υπογραμμίσω ότι η ΝΔ ποτέ δεν «ερωτοτρόπησε» με την Χ.Α. και να υπενθυμίσω ότι ο πρωθυπουργός, παραμονές των εκλογών, την κατήγγειλε εντονότατα, χαρακτηρίζοντάς την εγκληματική - ναζιστική οργάνωση. Ωστόσο, ο πόλεμος εναντίον της πρέπει να είναι πρωτίστως πολιτικός. Να ενημερώσουμε σωστά τον κόσμο, δείχνοντάς του, ότι αυτοί που το παίζουν αντισυστημικοί δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να βάζουν τρικλοποδιές στη χώρα για να μην πάει μπροστά. Κυρίως, όμως, πρέπει να φανούν τα αποτελέσματα της δουλειάς που κάνουμε. Και σιγά - σιγά, φαίνονται. Τότε, οι πολίτες που σήμερα αντιδρούν, ψηφίζοντας υποτίθεται αντισυστημικά, θα καταλάβουν τι γιγαντιαίες προσπάθειες έχουν γίνει. Στο τέλος της τετραετίας η ΝΔ θα αναγνωριστεί και πάλι από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού ως το κόμμα που ενισχύει το δημοκρατικό πολίτευμα και βοήθησε τη χώρα να ξεφύγει από το τέλμα. Μόνο η ΝΔ ήταν σε θέση να το κάνει αυτό».

Τον Οκτώβριο του 2011 ο Σαμαράς παρίστανε ακόμη τον αντιμνημονιακό, όταν ο Γεροντόπουλος χαρακτήριζε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως «εγκληματική - ναζιστική οργάνωση». Την συνέχεια την ξέρουμε. Ο «αντιμνημονιακός» Σαμαράς ξεπέρασε σε αναλγησία και αντιλαϊκή αναισθησία ακόμη και την κυβέρνηση του Παπανδρέου. Ο Γεροντόπουλος, με το γνωστό θράσος που διακατέχει τους τύπους που αποτελούν το επιτελείο του Σαμαρά, διαστρεβλώνει και πάλι την πραγματικότητα. Με αναίδεια υποστηρίζει ότι «τρικλοποδιά» στην Χώρα δεν βάζουν τα αλλεπάλληλα δυσβάσταχτα φορομπηχτικά μέτρα ης κυβέρνησης, αλλά όσοι αντιτίθενται στο μνημόνιο! Ο Γεροντόπουλος ή ζει σ' άλλον πλανήτη, ή απλώς ψεύδεται ασύστολά, δίχως την παραμικρή αιδώ.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν ψευτόμαγκα πολιτικάντη, ο οποίος από την μια λέει μεγαλοστομίες υπέρ της αναμφισβήτητης Ελληνικότητας της Θράκης ενώ από την άλλη δίνει «το παρόν» στα εγκαίνια του σπιτιού - μνημείου του αρχισφαγέα του Μικρασιατικού Ελληνισμού Κεμάλ. Κάνοντας, μάλιστα, επίδειξη συναίνεσης απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, δεν δίστασε να βγάλει ομιλία μπροστά από έδρανο, στο οποίο αποκαλούνταν η Κωνσταντινούπολη ως «Ινσταμπούλ»!
 Και όμως, ο πολιτικάντης αυτός τολμάει να κάνει μαθήματα πατριωτισμού και νομιμότητας στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λέγοντας συνεχή ψέμματα. Ας είναι σίγουρος, πάντως, ότι η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού έχει ήδη «αναγνωρίσει» το έργο της ΝΔ, τις καταστροφικές συνέπειες του οποίου πληρώνει σε καθημερινή βάση. Όντως, μόνο η ΝΔ μπορούσε να δημιουργήσει τέτοιον όλεθρο και χάος. Και στις εκλογές που έρχονται οι Έλληνες θα δείξουν την «ευγνωμοσύνη» τους προς τη ΝΔ έμπρακτα.
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ