Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟ ΚΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΚΑΚΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ

Γράφει ο Αντίοχος.

Θυμάστε την άγρια καταστολή της λαϊκής οργής κατά του Μνημονίου από οπλισμένους με ρόπαλα σταλινοτσολιάδες του ΚΚΕ έξω από τη βουλή, την ημέρα ψήφισης του πρώτου (και καθοριστικότατου…) Μνημονίου; Ε, λοιπόν, ακόμα και τώρα μαζεύουν συγχαρητήρια από τους συστημικούς οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού, διότι τότε έσωσαν το καταρρέων σάπιο καθεστώς των γραικύλων! Έτσι, μετά από τον «Μπουμπούκο» (της Ευγενίας…) που δήλωσε ανακουφισμένος μετά την ψήφιση του Μνημονίου, ότι «ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω», τον πρώην υπουργό Μιχελάκη που δήλωσε φέτος το χειμώνα σε εκπομπή του Πρετεντέρη, ότι «Το ΚΚΕ έσωσε τη βουλή από βέβαιο εμπρησμό», έρχεται και ο.........
γνωστός συστημικός δημοσιογράφος της Αλαφούζειας «Καθημερινής», Πάσχος Μανδραβέλης, για να δώσει τα δικά του εύσημα στους σωτήρες της κλεπτοκρατίας. Επίσης, δεν παραλείπει να συγχαρεί τους σταλινοτσολιάδες και για την σημερινή προστασία που προσφέρουν στην αστική δημοκρατία, «από τους αποτελεσματικότερους κινηματικά ακροδεξιούς».


Ιδού τα… συχαρίκια σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Η περί βίας θολούρα»:
 
«Κατ’ αρχάς, ιστορικά ο χώρος της Αριστεράς στην Ελλάδα έχει αμφίθυμη σχέση με τη δημοκρατία. Υπέφερε από την έλλειψή της τη μετεμφυλιακή περίοδο, αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχει και το «επαναστατικό» πρόταγμα, μέρος του οποίου είναι και η «αστική δημοκρατία», αυτή που τώρα την προστατεύει από τους αποτελεσματικότερους κινηματικά ακροδεξιούς. Αυτό ήταν πολύ πιο εμφανές τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης και φάνηκε στις συγκεντρώσεις των «Αγανακτισμένων». Ήταν το ΚΚΕ, το οποίο εκ των πραγμάτων έχει μεγαλύτερη θεσμική μνήμη από το τουρλουμπούκι του ΣΥΡΙΖΑ και των ιδεολογικών του περιχώρων, που προστάτευσε τη Βουλή από μια πιθανή επανάληψη της προδικτατορικής «κατάληψης» από διάφορους «πατριώτες».
 
Εντάξει, ωραία τα συγχαρητήρια (σίγουρα θα φουσκώνουν από… υπερηφάνεια οι ροπαλοφόροι του ΠΑΜΕ – δεν είναι και λίγο πράμα ολόκληρο καθεστώς να στηρίζεται στα κουλάδια τους…), ωραία και τα φράγκα που τσεπώνει το κόμμα του… λάου-λάου από το υστέρημα του αγρίως φορολογούμενου Έλληνα πολίτη (ως «κρατική επιχορήγηση»), αλλά, χάθηκε να γίνει και μια δημόσια παρασημοφόρηση των ροπαλοφόρων στην πλατεία Συντάγματος, από τον κατοχικό πρωθυπουργό, τον κατοχικό πρόεδρο της δημοκρατίας τους, τη φράου Μέρκελ, τον πρόεδρο της Κομισιόν «και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις»; Δώστε τους το παράσημο των «εξαιρέτων υπηρεσιών», να’ χουν να… κορδώνονται!

(ΥΓ): Πάντως, ο ελληνικός λαός έχει δώσει στους ροπαλοφόρους «Ηρακληδείς» της σάπιας ψευτοδημοκρατίας, το δικό του… παράσημο. Αυτό της… ανοιχτής παλάμης! Πάρτε να’ χετε!
 
Paspartoy