Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Κρατικό μπόνους 350 εκατ. ευρώ στους κατ’ εργολαβία συκοφάντες της Χρυσής Αυγής!

Όποιος έχει την ψευδαίσθηση πως η συντονισμένη, χυδαία και υπερβαίνουσα κάθε όριο νομιμότητος κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής και των στελεχών της έχει κίνητρα διαφορετικά από την είσπραξη πακτωλού δημοσίου χρήματος είναι βαθύτατα γελασμένος και δεν έχει παρά να ανοίξει τα μάτια του, για να αντικρύσει σε όλο της το πλάτος την αλήθεια.


Τρανή απόδειξη το νέο τερατώδες σκάνδαλο της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, η οποία φροντίζει να αποζημιώσει τους μεγαλοεργολάβους με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για διαφυγόντα κέρδη! Καθαρά «συμπτωματικό» το γεγονός πως περίοπτη θέση μεταξύ των εργολάβων της κοινοπραξίας κατέχει η οικογένεια Μπόμπολα, η οποία τυγχάνει να είναι και ιδιοκτήτρια της φυλλάδας και του μεγαλοκαναλιού τα οποία έχουν πρωτοστατήσει στις άθλιες καθεστωτικές μεθοδεύσεις κατά της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα εφημερίδας, ο υπουργός Υποδομών, εξέχων στέλεχος του κλεφτοΠΑΣΟΚ Μ. Χρυσοχοϊδης, προωθεί ψήφιση στη Βουλή συμπληρωματικής σύμβασης έργου δια της οποίας το Καθεστώς των διεφθαρμένων ικανοποιεί την απαίτηση των μεγαλοεργολάβων για την καταβολή αποζημίωσης ύψους 350 εκατομμυρίων ευρώ! Αποζημίωση όμως για ποιο λόγο; Διότι οι μεγαλοεργολάβοι του δημοσίου κάνουν λόγο για διαφυγόντα κέρδη εξαιτίας της μειωμένης κίνησης κατά την τελευταία τριετία και απαιτούν την αναπλήρωση των εσόδων από τις εισπράξεις διοδίων!

Πρόκειται για την κοινοπραξία «Μορέας Α.Ε.», συμφερόντων Λ. Μπόμπολα, Σ. Κόκκαλη και Ιωάννου-Παρασκευαΐδη, οι οποίοι κατασκευάζουν τον κεντρικό οδικό άξονα Πελοποννήσου. Επί της ουσίας, η ανωτέρω κοινοπραξία απαιτεί να πληρώσει ο Ελληνικός Λαός τα διόδια για διαδρομές που δεν έγιναν, ελέω της οικονομικής κρίσης!

Στον παραλογισμό αυτό και στο απύθμενο θράσος εκείνων που απομυζούν τον ιδρώτα του Λαού μας, πλουτίζοντας παράνομα και σκανδαλωδώς στην πλάτη του, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά απαντά με ικανοποίηση των απαιτήσεων δια στόματος του υπουργού Υποδομών, Μ. Χρυσοχοϊδη, ο οποίος προέβη και στην ανακοίνωση των κυβερνητικών προθέσεων κατά την επίσκεψή του στο έργο της γέφυρας της Τσακώνας!

Μετά και από αυτό το τερατούργημα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, τερατούργημα το οποίο κατακλέβει τους κόπους των Ελλήνων και των Ελληνίδων επιδοτώντας την ασυδοσία των εργολάβων του Καθεστώτος, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν μπορεί παρά να χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο «μπόνους» ως πληρωμή των εργολαβικών υπηρεσιών συκοφάντησης της Χρυσής Αυγής.

Αυτοί είναι οι υβριστές και κατήγοροί μας, γι' αυτό Ελληνικέ Λαέ, Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!