Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Ο Θεοχάρης που “έπινε το αίμα” των Ελλήνων, ως γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, γράφει το πρόγραμμα του Ποταμιού

Είδε και αποείδε ο Θεοδωράκης που τον κοροϊδεύουν οι υπόλοιποι καθεστωτικοί ότι δεν έχει πρόγραμμα για να κοροϊδεύει τον κοσμάκη.
Τον μέμφονται, βλέπετε, οι ιδεολογικοί του προπάτορες στο Σημιτιστάν ότι πάει να κάνει «μεγάλο κόλπο», χωρίς να έχει πρόγραμμα ως προκάλυμμα.

Αποφάσισε, λοιπόν, ότι θα πρέπει να γραφτεί μία προχειράτζα, την οποία θα προβάλλουν καταλλήλως τα κανάλια και βεβαίως κανείς δεν θα επικαλεστεί όταν αρχίζει τις κωλοτούμπες και τις συνεχείς αλλαγές θέσεων, ώστε να καλύψει τις ανάγκες του Μπόμπολα. Βλέποντας, όμως, κανείς τα άτομα που επέλεξε ο Θεοδωράκης για να γράψουν το πρόγραμμά του, νιώθει την οσμή του παλαιοκομματικού βόθρου.

Έχουμε και λέμε: Ο πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Δανέλλης Ο κ. Γιάννης Παπανικολάου, οικονομικός σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου
Και το σημαντικότερο είναι ότι στην ομάδα, πέραν άλλων, στην συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται με αυξημένες αρμοδιότητες, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, αυτός που εφάρμοζε μνημονιακή φορολογική πολιτική, μέσω κοινωνικών δικτύων, γράφοντας εγκυκλίους για το πώς θα «πίνει το αίμα» των Ελλήνων η εφορία, μέσω twitter.

Τόσο «αντισυστημικός» είναι ο Θεοδωράκης που έβαλε τον Θεοχάρη να του γράψει το φορολογικό πρόγραμμα. Σε λίγο θα φέρει να του γράφει το πρόγραμμα περί Παιδείας, η Γιαννάκου, το πρόγραμμα για την Υγεία, ο δρ. Φράνκενστάιν, Άδωνις Γεωργιάδης, και την «προστασία της δημοκρατίας» θα την αναλάβει ο ίδιος ο Στάλιν!

Ο Θεοδωράκης καλεί τους Έλληνες να τον ψηφίσουν για να ξανακάνει πρωθυπουργό τον Σαμαρά.