Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Στα χνάρια του Δένδια ο Κικίλιας - Αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής

Σε απόλυτη ταύτιση με το καθεστώς ο νέος υπουργός Προ - Πο, Κικίλιας αρνείται τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο στην Χρυσή Αυγή, όπως έκανε και ο προκάτοχός του, Δένδιας.

 
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Συναγωνιστής Κώστας Μπαρμπαρούσης σχολίασε:

"Με αφορμή την πρόσφατη απάντηση σε σχετική ερώτησή μου για θέμα αρμοδιότητας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, ο νέος υπουργός Β. Κικίλιας ακολουθώντας τις εντολές Δένδια, αρνείται να απαντήσει.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται, φωτοτυπεί την πανομοιότυπη απάντηση του προκατόχου του, αρνούμενος να καταδεχτεί να ασχοληθεί με την «υπόδικη» Χρυσή Αυγή. Τα «δημοκρατικά» αντανακλαστικά του άμυαλου καλαθοσφαιριστή, δεν φαίνεται να διαφέρουν πολύ από εκείνα του μασωνόφιλου εντολέα του, ο οποίος έχει δημιουργήσει «σχολή» στην ανεκδιήγητη κυβέρνηση Σαμαρά.
Κανένας από τους «δημοκράτες» της Στοάς δεν ενδιαφέρεται για τη συνταγματική υποχρέωση  που επιβάλλει στους υπουργούς να απαντούν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο.
Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από έναν άνθρωπο που κατάφερε να αναρριχηθεί, άγνωστο πως, στην υπουργική καρέκλα, ενώ η πολιτική του σκέψη διανύει ήδη τη νηπιακή ηλικία.