Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ

Γράφει ο Αντίοχος.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός, από τότε που ο κολλητός και εξ’ απορρήτων του φον Αντωνάκη, Χρύσανθος Λαζαρίδης (ο γνωστός ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και σύντροφος των «Ιών»…), διέρρεε ότι παρότι το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ πιέζει, η νουδούλα δεν πρόκειται να ενδώσει στο λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, καθώς και στο σύμφωνο συμβίωσης των κιναίδων, διότι τώρα προέχει η ψευτο-δεξιά στροφή, μπας και ξεγελάσουμε τους αφελείς και φάμε τίποτα ψηφαλάκια της Χρυσής Αυγής και σωθούμε. Και μετά τις εκλογές, τα περνάμε όμορφα κι ωραία και με την άνεσή μας…
Ωστόσο, άλλαι ήταν αι βουλαί των πραγματικών κυβερνητών αυτού του τόπου, δηλαδή των κλεφτο-πασόκων και βέβαια των μεγάλων υπερατλαντικών αφεντικών…
 
Έτσι, προ ημερών, όταν έγινε γνωστό ότι επίτροπος της Ελλάδος στην Κομισιόν θα γίνει ο.....
Αβραμόπουλος, άρα ο Θάνος Πλεύρης θα πάρει τη θέση του στη βουλή, ως πρώτος επιλαχών, η Άφρα Αλ Σαλέχ παρατήρησε με εμφανή χαιρεκακία στο Twitter, ότι πολύ σύντομα ο Θανούλης θα κληθεί να ψηφίσει τον «αντιρατσιστικό» νόμο και τον γάμο των κιναίδων.
 
Τελικά, το «αντιρατσιστικό» έρχεται πιο νωρίς απ’ ότι περίμενε η Αλ Σαλέχ και θα βγει… ψεύτρα, διότι δε θα χρειαστεί να το ψηφίσει και το Πλευράκι που ορκίζεται τον Οκτώβριο!
 
Επανέρχεται, λοιπόν, προς ψήφιση στο θερινό τμήμα της Βουλής το “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο, όπως αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων (δηλαδή το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ…), η οποία όρισε ως ημέρα εισαγωγής την Τρίτη 26 Αυγούστου. Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί τάκα-τάκα, σε μόλις δύο συνεδριάσεις.
 
Προφανώς, τα μεγάλα αφεντικά πίεζαν (τι θα γίνει με το αντιρατσιστικό, κόκαλα έχει Αντωνάκη; Πως; Θα σου χαλάσει τη δεξιά στροφή; Να κόψεις το λαιμό σου ρε να τα συνδυάσεις και τα δύο! Εμείς τώρα το θέλουμε και τώρα θα το κάνεις, αλλιώς τον… πούλο), ήταν και ο Βενιζέλος (άντε πρόεδρε, τελείωνε με το αντιρατσιστικό, θέλω να δείξω προοδευτικό πρόσωπο στους αριστερούς ψηφοφόρους στις εκλογές που ’ρχονται. Η δεξιά στροφή; Ποια δεξιά στροφή ρε Αντωνάκη; Εδώ και δύο χρόνια την πιπιλίζεις, αλλά φως δε βλέπουμε. Πάρτο χαμπάρι, όσοι πήγαν στη Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να επιστρέψουν. Άντε, λοιπόν, τελείωνε, γιατί έχουμε κι άλλες δουλειές…). Κάπως έτσι, επανήλθε το «αντιρατσιστικό». Κι έρχεται ολοταχώς και ο γάμος των κιναίδων, για να δέσει το… γλυκό!
 
(ΥΓ) 1: Αντωνάκη, όχι στα βαθιά…
 
(ΥΓ) 2: Με την υπερψήφιση του «αντιρατσιστικού», τελειώνουν τα ψέματα για όσους είναι ή παριστάνουν τους πατριώτες, αλλά επιμένουν… σαμαρικά. Γκέγκε;
 
(ΥΓ) 3: Γιατί αν στις εκλογές που έρχονται, παρατηρηθεί το φαινόμενο, να τριγυρίζουνε κάποιοι εξ’ αυτών που παριστάνουνε τους πατριώτες και να ζητάνε ψήφο στο Σαμαρά για να μην έρθει η αριστερά, προβλέπω να τρώνε πολλές… κλωτσιές από τον κοσμάκη!
 
(ΥΓ) 4: Μην ανησυχείτε καθόλου! Το «αντιρατσιστικό» θα είναι η ευκαιρία να αφήσουν τους ενδοιασμούς και να σπάσουν από τη νουδούλα, οριστικώς και αμετακλήτως, όσοι τίμιοι πατριώτες έχουν απομείνει σ’ αυτήν. Πάρτι θα κάνουμε στις προσεχείς εκλογές, σας βεβαιώ!
 
(ΥΓ) 5: Και η περαιτέρω ενίσχυση της Χρυσής Αυγής, θα καταργήσει στην πράξη το αμερικανοσιωνιστικό έκτρωμα των Σαμαροβενιζέλων! Γιατί, νόμος είναι η θέληση του ελληνικού λαού!
 
Paspartoy