Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ρίχνει τα προσωπεία η ΝΔ: υπέρ του συμφώνου συμβίωσης των “τοιούτων” ο Παπαμιμίκος

Ταχύτατα προσαρμόζεται η κατά τ' άλλα «συντηρητική» παράταξη στις επιταγές της παγκόσμιας σιωνιστικής τάξης πραγμάτων: μαζί με το αντιρατσιστικό έκτρωμα, πρέπει να ληφθεί μέριμνα και για τους τοιούτους, όπως δήλωσε ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος.


Σε συνέντευξή του σε «μεγάλο» αντι-εθνικιστικό κανάλι, του οποίου οι δημοσιογράφοι καλύπτουν με ευκολία τα ποινικά εγκλήματα των τέκνων τους αλλά υβρίζουν σκαιά την Χρυσή Αυγή για «καταπάτηση» των Νόμων, η «νέα γενιά» της ψοφοδεξιάς έδωσε το στίγμα της στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Άλλωστε, δεν υφίστανται εθνικά, οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα στη χώρα του "success story" του Σαμαρά. Ως εκ τούτου, η ΝΔ πρέπει να λύσει τα μοναδικά υπαρκτά προβλήματα και αυτά δεν είναι άλλα από τον «ρατσισμό» και τα δικαιώματα λαθρομεταναστών και τοιούτων!

Προς τούτο, η ΝΔ δια στόματος Παπαμιμίκου ταυτίζεται πλήρως με τις επίσημες διακηρύξεις του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την αναγκαιότητα της ψήφισης του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλόφιλων. «Η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να προχωρήσουμε για το σύμφωνο συμβίωσης και για τους ομοφυλόφιλους στην Ελλάδα», δήλωσε ο φέρελπις πολιτικός της πατριδοκάπηλης «συντηρητικής» παράταξης.

Όταν λοιπόν όλα τα προβλήματα έχουν λυθεί, οι Έλληνες ευημερούν και η Πατρίδα προοδεύει, είναι λογικό η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά να ασχολείται με ζητήματα τόσο «σοβαρά» που απασχολούν τη συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η ψοφοδεξιά αποδεικνύει ότι έχει καταστεί εξόχως «προοδευτική» προκειμένου να κερδίσει την εύνοια των διεθνών αφεντικών, ανταποκρινόμενη άμεσα στην επιβαλλόμενη παγκοσμίας πολυφυλετική κοινωνία της ανωμαλίας και της νοσηρότητας.