Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Το κλεφτοΠΑΣΟΚ γιορτάζει την διάλυση της χώρας με την ευγενική χορηγία Σαμαρά

Εν μέσω της δεινής έως αχρείας οικονομικής κατάστασης της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού -εξαιρείται ο Πάγκαλος και εκείνοι με τους οποίους τα έφαγαν μαζί-,
τα δυο κομμάτια του κλεφτοΠΑΣΟΚ προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επέτειο ίδρυσης της μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης που γνώρισε ποτέ η χώρα και την οποία έχει καταστήσει κυβέρνηση η έτερη εγκληματική συμμορία -μικρότερης εμβέλειας, βαδίζει όμως στα χνάρια της πρώτης- του Αντώνη Σαμαρά.

Σε δύο δόσεις λοιπόν, θα λάβει χώρα η πασοκογιορτή, που θα θυμίσει στις αμετανόητες πασοκοφατρίες τις μεγάλες δόξες (κατά ΠΑΣΟΚ), απάτες και σκάνδαλα (για τον υπόλοιπο Ελληνικό Λαό) του παρελθόντος. Η πρώτη εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Ζάππειο την 1η Σεπτεμβρίου και οργανωτής της θα είναι το ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου. Θα φέρει τον «μεγαλειώδη» τίτλο «από τον ανένδοτο στην αλλαγή» αλλά θα ήταν φρονιμότερο να ονομαστεί «από τον ανέκδοτο στην αλλαγή και κατευθείαν στην καταστροφή», μιας και κύριος ομιλητής θα είναι ο άνθρωπος ο οποίος έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα, ο Γιώργος ή Τζέφρυ επί το λαϊκότερον, Παπανδρέου.

Από την άλλη πλευρά, με τον αέρα του «αναπληρωτή πρωθυπουργού», ο αντιπρόεδρος της Χούντας και υπουργός Εξωτερικών της, πρόεδρος της εγκληματικής συμμορίας ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος-Τούρκογλου (κατά Wikileaks),ετοιμάζει αντίστοιχη εκδήλωση στις 3 Σεπτεμβρίου στη Χαριλάου Τρικούπη, όπου κατοικοεδρεύει η εγκληματική οργάνωση των αποδεδειγμένα και με καταδικαστικές αποφάσεις απατεώνων.

Η ρήξη είναι βαθύτατη, με τον μεν Παπανδρέου να σπρώχνει το κόμμα-συμμορία προς το Σύριζα και τον Βενιζέλο να επιμένει στις θέσεις εξουσίας δια του συνεταιρισμού με τη ΝΔ. Ενδεικτικό των φοβικών συνδρόμων Βενιζέλου, είναι το γεγονός πως αρχική του επιθυμία ήταν να μιλήσει μόνο ο ίδιος στην εκδήλωση της Χαρ. Τρικούπη, θέση η οποία κρίθηκε ως λανθασμένη από τους συμβούλους του!

Βεβαίως, τη μεγαλομανία Βενιζέλου έχει γιγαντώσει ο Σαμαράς και η ΝΔ, οι οποίοι σέρνονται πίσω από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αφενός καλύπτοντας τα πρότερα σκάνδαλά του και αφετέρου ικανοποιώντας κάθε του επιθυμία, προκειμένου να συντηρείται στη ζωή η άθλια Χούντα των Μνημονίων.

Δεν μένει παρά να δούμε τον συνέταιρο του Βενιζέλου, Αντώνη Σαμαρά, να στέλνει χαιρετισμό στην εκδήλωση της Χαρ. Τρικούπη, ευγνωμονώντας το κλεφτοΠΑΣΟΚ για τις «υπηρεσίες» του στη χώρα!