Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Ένας ηθοποιός - υπηρέτης του Σιωνισμού ζητά την καταδίκη των Μπαρδέμ - Κπουζ - Αλμαδοβάρ γιατί τόλμησαν να μιλήσουν κατά του Ισραήλ!

Προσφάτως οι πασίγνωστοι ηθοποιοί Χ. Μπαρδέμ, Π. Κρουζ, καθώς και ο επιτυχημένος σκηνοθέτης Π. Αλμοδοβάρ απέστειλαν μια επιστολή στην Ε.Ε. στην οποία ζητούσαν επιτακτικά να καταδικάσει τη γενοκτονία των Παλαιστινίων από τον Ισραηλινό στρατό και να πάρει μέτρα εναντίον τους.


Φυσικά καμιά τέτοια απόφαση δεν πάρθηκε, πώς θα μπορούσε άλλωστε όταν δίπλα στο κτίριο της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες κατοικοεδρεύει το Εβραϊκό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που έχουν αποδώσει τα... σέβη τους, και όχι μόνο όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες, ενώ προσφάτως η Ε.Ε. πήρε σαφέστατη θέση υπέρ του Ισραήλ με την ανακοίνωσή της να "κατανοεί" για το δικαίωμα στην αυτοάμυνα των εβραίων απέναντι στους..... τρομοκράτες Παλαιστινίους.

Το θέμα ωστόσο με τους ηθοποιούς έχει κάποιες σημαντικές προεκτάσεις.Τα τρία παραπάνω πρόσωπα δεν είναι κάποια τυχαία στο χώρο της Show Biz. Αποτελούν σημαντικά όπλα στη... φαρέτρα του "περιούσιου" Χόλυγουντ, που χρησιμοποιεί για να....
αναισθητοποιεί πλήρως τα ζωτικά ένστικτα των λαών και να υποβάλλει την κοσμοθεωρία της ύλης και του εθνοκτόνου διεθνισμού στις ζωές όλου του κόσμου.
Συν τοις άλλοις δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση ως προς τα..."δικαιώματα" του ομόφυλών τους στο Ισραήλ.

Για αυτό λοιπόν και αυτή η επιστολή έπρεπε να απαντηθεί άμεσα.
Η εντολή εκτελέστηκε από έναν εκ των πιο πιστών σκυλιών του Σιωνισμού και του Εβραϊσμού, Γιον Βόιτ, που με επιστολή του που δημοσιεύτηκε στην ημερήσια εφημερίδα "Hollywood Reporter" - το γνωστότερο και πιο επίσημο έντυπο της βιομηχανίας του θεάματος και φυσικά Σιωνιστικών συμφερόντων (Ross Levinsohn) - αναφέρεται με πλήρως απαξιωτικές φράσεις εναντίον των συναδέλφων του, καλώντας τους άμεσα να σκύψουν το κεφάλι μπροστά στο λαό του Ισραήλ και να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμη.

Φυσικά δεν παραλείπει να αναφέρει τη μόνιμη επωδό των Σιωνιστών περί "αντισημιτισμού" που γιγαντώνεται με αυτές τις δηλώσεις, ενώ η φρασεολογία ολοκληρώνεται με τη λέξη "ντροπή σας".

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός που είναι και πατέρας της Αντζελίνας Τζολί, δεν είναι φυσικά κάποιο τυχαίο πρόσωπο. Επελέγη να θρυμματίσει κάθε ίχνος ιστορικής αλήθειας για τον κατακλυσμό του Νώε, αλλά έχει αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στον Ιουδαϊσμό καθώς από το στόμα του έχουν ειπωθεί τα εξής:

-"σοφία και συνείδηση έχουν φθάσει στην ανθρωπότητα μέσω των εβραίων.." (ασχολίαστο...)
- Η Τορά είναι ένα δώρο των εβραίων στην ανθρωπότητα (ασχολίαστο...)
Ενώ έχει μυηθεί τόσο στον Ιουδαϊσμό που περνά τις ώρες του στο Χαμπάντ του Χόλλυγουντ (εβραϊκές οργανώσεις για τη συνέχιση της κοσμοθεωρίας του Ιουδαίσμού).

Το παραπάνω περιστατικό έρχεται απλά να επιβεβαιώσει όλα όσα σας αναγράφονταν παραπάνω. Ο 'περιούσιος ΔυΝάσΤης' είναι άκρως κυνικός και επιτίθεται με κάθε μέσο καθώς ελέγχει τα πάντα. Έτσι με θρασύτητα υποδεικνύει το ποιος έχει δικαίωμα να μιλά και ποιος όχι.

Μη σας φανεί παράξενο αν το Αλμαδοβάρ από την υμνολογία των ΜΜΕ, τα βραβεία των ακαδημιών περάσει στη λήθη και την κατασυκοφάντηση, όπως αντιστοίχως και η "μούσα" του εβραίου Γούντυ Άλεν γίνει ξαφνικά μια.... παρακατιανή, υπερεκτιμημένη ηθοποιός. Τα ίδια ισχύουν και για τον Χαβιέ Μπαρδέμ.

Η γνωστή άλλωστε η τακτική των Σιωνιστών.
Όποιος δεν είμαι μαζί μας και δεν υποτάσσεται διώκεται... ανηλεώς ακόμη και αν λέει την αλήθεια.

Paspartoy