Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Οι δημοιογράφοι - ρουφιάνοι και τα τσουτσέκια του συστήματος.

Γράφει ο Αινείας

Τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε ένας ορυμαγδός "αποκαλύψεων" για έναν επιστημονικό συνεργάτη της Χρυσής Αυγής που... τόλμησε να αμυνθεί στη σκληρότητα των ΜΑΤ έξω από το δικαστήριο της Ευελπίδων που μάτωναν, κυριολεκτικά, (Φωτογραφία) τους συναγωνιστές του, έριχναν δακρυγόνα και χημικά από μισό μέτρο απόσταση και.... προκαλούσαν λεκτικά, και όχι μόνο.




Τα μίσθΟρνΙα όργανα του καθεστώτος (βλέπε ΜΜΕ), με τη συνδρομή των μαρξιστών (ΑΝΤΑΡ-CIA) δικηγόρων συνέχισαν τη... Χρυσαυγειάδα στο πρόσωπο ενός Συναγωνιστή, γιατί αμύνθηκε στη βαναυσότητα των αστυνομικών οργάνων.
Με περίσσιο θράσος δε, αναρωτιούνται ποιος από τους δύο είναι ο....
ΜΑΤατζής και κάνουν χιούμορ με το αν είχαμε... συναδελφική αλληλεγγύη (εξαντλήθηκε στις γκλοπιές και τα χημικά "σύντροφοι η φιλία μας με τους αστυνομικούς).
Δεν αναρωτιούνται βεβαίως για τους μπαχαλάκηδες και τους λαθρομετανάστες - λαθρέμπορους όταν επιτίθενται στους αστυνομικούς της ομάδος ΔΙΑΣ, ούτε θυμήθηκαν το πρόσωπο του "συντρόφου" του ANTAΡ-CIA, Κωνσταντίνου (φωτογραφία) όταν έδειχνε τη.... MARFIN και είχε ως αποτέλεσμα τους 3 νεκρούς.

 Σε συνέχεια των παραπάνω ένα τσουτσέκι, γιατί μόνο τέτοιο μπορεί να χαρακτηριστεί λόγω.... φάτσας κυρίως, γράφει στο ιντερνετικό όργανο του Θεοδωράκη για τον Συναγωνιστή (φυσικά και τον κατονομάζει) που τον κατατάσσει στους πορτιέρηδες και όχι τους επιστημονικούς συνεργάτες του Ευρωκοινοβουλίου.

Αυτό το σκουπίδι λοιπόν που αναρωτιέται αν θα έπρεπε να είναι ο Συναγωνιστής επιστημονικός συνεργάτης ή.... μπράβος, καλά θα κάνει να βγάλει το σκασμό και να καταγράψει τα εξής:

Ο Συναγωνιστής μιλά 3 γλώσσες άπταιστα
Είναι τελειόφοιτος ΑΕΙ
Έχει δίπλωμα ασφαλιστή και
Δική του επιχείρηση πρωτογενούς τομέα
Ενώ είναι συγγραφέας επιστημονικών ιστορικών άρθρων και γεωπολιτικής.

Μετά από όλα αυτά του τονίζουμε ότι τα... κλαμπ είναι για τα μούτρα του και για τη ζωούλα τη μίζερη, όπως σωστά την περιγράφει στο άρθρο του και στο... βιογραφικό του.

Α, και κάτι τελευταίο...
Το σκασμό όλοι σας όταν αναφέρεστε σε Συναγωνιστές, ρουφιάνοι και τσουτσέκια του συστήματος.

Paspartoy