Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

«Bomb Gaza»: Όταν οι δολοφονίες αμάχων γίνονται «παιχνίδι»

Η θηριωδία στη Γάζα δεν έχει τέλος, καθώς με το θάνατο περίπου 2000 Παλαιστινίων, στην συντριπτική πλειοψηφία τους άμαχοι και παιδιά, μπορούμε πλέον να κάνουμε λόγο για γενοκτονία.  

 
Φυσικά, η «κοινή γνώμη» , με προεξάρχουσα την ηγεσία των ΗΠΑ, δεν έχει καταδικάσει ούτε τα γεγονότα, ούτε τους υπευθύνους, αντιθέτως τους παρέχουν τα εργαλεία της γενοκτονίας αυτής. Μάλιστα οι ηγέτες των περισσότερων χωρών, ακόμα και ο ΟΗΕ τηρούν στάση ένοχης ουδετερότητας και εθελοτυφλούν μπροστά στην ωμή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη μαζική δολοφονία αθώων.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, πρόσφατα κυκλοφόρησε στο Play Store της Google παιχνίδι με την ονομασία «Bomb Gaza». Σκοπός του παιχνιδιού, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος, είναι ο παίκτης, ως υπεύθυνος αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ, να χτυπήσει όσο δυνατόν περισσότερους «εχθρικούς» στόχους. Φυσικά, μετά την κοινωνική κατακραυγή και τα χιλιάδες απαξιωτικά σχόλια, η εταιρεία απέσυρε την κατάπτυστη εφαρμογή.

Και επανέρχεται ξανά το προφανές ερώτημα σε κάθε σκεπτόμενου άνθρωπου: τι θα συνέβαινε αν η ηγεσία ενός άλλου κράτους προέβαινε σε τέτοιες θηριωδίες; Είναι πέρα από προφανής η εξάπλωση αλλά και η κυριαρχία του Σιωνιστικού μορφώματος σε κάθε γωνιά του πλανήτη και δυστυχώς σε όσους κινούν τα νήματα της ιστορίας…