Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Πώς είναι άραγε να ζεις μες στο ψέμα;

Πώς είναι να είσαι αναγκασμένος να διαστρεβλώνεις μονίμως την αλήθεια ώστε να καλύψεις την ενοχή σου και να φανείς ως το θύμα; Πώς είναι να ξέρεις ότι είσαι το μακρύ χέρι ενός Συστήματος και να υφίστασαι συνεχώς την αυτοαναίρεση των λεγομένων σου;
 
Ο λόγος φυσικά περί των ‘’ιδεαλιστών’’ του Αντί. Αντί-φασίστες, αντί-ρατσιστές, αντί-εξουσιαστές και άλλα πολλά. Οι περίφημοι αναρχικοί που συμπληρώνουν επάξια, με κάθε ευκαιρία, το έργο της Χούντας Βενιζέλου -  Σαμαρά. Υπάρχει ένα ρητό που λέει,«Όπου δεν φτάνει το Κράτος, φτάνει το παρά-Κράτος». Αυτό το βιώσαμε πιο έντονα από ποτέ την πρώτη Νοεμβρίου του 2013. Την αποφράδα εκείνη μέρα οπού τα δυο Αδέλφια μας, οι Συναγωνιστές μας Γιώργος και Μάνος πέρασαν στο Πάνθεων των Ηρώων από το.....
μακρύ χέρι αυτού του διεφθαρμένου Συστήματος. Όπως είναι γνωστό κανένας δεν συνελήφθη για αυτό το στυγερό έγκλημα, κανένας δεν διώχθηκε, σε κανενός το σπίτι δεν έγινε έρευνα παρόλο που οι δράστες είναι γνωστοί στις αρχές ασφαλείας. 
 
Την πρώτη Αυγούστου του 2014 κλείσαμε 9 μήνες από εκείνη τη μαύρη νύχτα. Εννέα δύσκολους μήνες που εκτός του πένθους επιβαρυνθήκαμε και με συνεχείς διώξεις, προφυλακίσεις και αποκλεισμούς. Οι Εθνικιστές όμως είναι γεννημένοι για τα δύσκολα.Όπως έχει πει και ο Αρχηγός μας, «Είμαστε πουλιά της θύελλας και τη καταιγίδας». Η Χρυσή Αυγή δεν λύγισε και δεν πρόκειται να λυγίσει ποτέ! Έτσι λοιπόν, στην επέτειο των εννέα μηνών, Τιμήσαμε τα δυο Αδέλφια μας στον τόπο Θυσίας τους, τελώντας επιμνημόσυνη δέηση και κάνοντας εν συνεχεία μια μεγαλειώδης μοτοπορεία  προς τα δυο κοιμητήρια.
Ο απολογισμός της ημέρας έγραψε μια απόλυτα επιτυχημένη τελετή Τιμής και Μνήμης για τα αδικοχαμένα Αδέλφια μας και εν συνεχεία την προσαγωγή και την ταλαιπωρία, μέχρι αργά τη νύχτα, αρκετών Συναγωνιστών οπού αφέθησαν τελικώς ελεύθεροι αφού μετά από πολύωρο και εξονυχιστικό έλεγχο δεν προέκυψε κάτι επιβαρυντικό εις βάρος τους, όπως ήταν φυσικό. Οι διώξεις συνεχίστηκαν όμως, ακόμα και την επόμενη μέρα οπού προσήχθησαν τελείως παράνομα και αναίτια γύρω στους 67 Συναγωνιστές κατά τη διάρκεια πολιτικής δράσης στην Ακρόπολη. (Οι ‘’αντί-συστημικοί’’ αναρχικοί, σπάνε, καίνε, καταλαμβάνουν χώρους και δεν συλλαμβάνεται κανείς, αντιθέτως τα μέλη της ‘’συστημικής’’ Χρυσής Αυγής συλλαμβάνονται ακόμα και λόγο διανομής φυλλαδίων…!)
 
Κράτος και παρά-Κράτος συνεχίζουν να βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με τους μεν να συμπληρώνουν τους δε, που τους παρέχουν και ασυλία, στο έργο κατά της παρεμπόδισης κάθε νόμιμης δράσης του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας! Οι εξουσιαστές του 22 και 8 της εκατό βρίσκονται σε παροξυσμό και επιβεβαιώνουνακόμα και αυτή την ύστατη ώρα, που έχουμε τον Αρχηγό και μια πληθώρα άξιων Συναγωνιστών στα κελιά της Τιμής, το ρητό που λέει ότι,«για να μας κυνηγούν, σημαίνει ότι πάμε καλά!».Κάποιοι νόμιζαν ότι η πολιτική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου θα μετριαστεί μετά τις συνεχιζόμενες διώξεις. Κάποιοι νόμιζαν ότι θα πάμε διακοπές σαν όλους τους άλλους. Ε λοιπόν έχουμε άσχημα νέα για σας, η δράση δεν θα σταματήσει Ποτέ, οι Εθνικιστές θα συνεχίσουν να κατακλύζουν τους δρόμους όλης της επικράτειας, διαδηλώνοντας για το Άδικο των διώξεων και για την Άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού και όλων των Συναγωνιστών μας.
 
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!