Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Από το Μνημόνιο της υποταγής στη δίωξη της Χρυσής Αυγής - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ήταν στα τέλη του 2009 όταν ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ κέρδισαν τις εκλογές με συντριπτική διαφορά από την Ν.Δ., έχοντας σαν κύριο σύνθημά τους το περίφημο “λεφτά υπάρχουν”!
Λίγους μόνον μήνες μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, άρχισαν οι συζητήσεις, τα δημοσιεύματα τόσο στα ελληνικά όσο και στα διεθνή ΜΜΕ περί επικείμενης χρεοκοπίας της Ελλάδος.

Στις τηλεοπτικές εκπομπές, στις αναλύσεις των εφημερίδων, παρατίθενται στοιχεία και αριθμοί τα οποία είναι αδύνατον να παρακολουθήσει ο μέσος πολίτης ώστε να αντιληφθεί που είναι η αλήθεια και που το ψέμα. Οι περίπλοκες αυτές όμως αναλύσεις σίγουρα δεν καταργούν την κοινή λογική. Και η κοινή λογική λέει ότι δεν είχαμε κάποια μεγάλη φυσική κατατροφή, έναν πόλεμο, ένα απροσδόκητο συμβάν ούτως ώστε από τη μια στιγμή στην άλλη να βρεθούμε χρεοκοπημένοι.

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΥΠΟΤΑΓΗ

Βεβαίως είχαν προηγηθεί πολλά. Είχε προηγηθεί η μεγάλη ληστεία του Χρηματιστηρίου, οι τεράστιες και αλόγιστες δαπάνες προς χάριν των εργολάβων στα δημόσια έργα με τις τρομερές υπερβάσεις, είχε προηγηθεί η είσοδος της χώρας μας στην ζώνη του ευρώ με πλαστά στοιχεία, είχε προηγηθεί το μεγάλο γλέντι και η σπατάλη των olympic games του 2004, είχε προηγηθεί γενικά όχι απλά η κακή διαχείριση, αλλά η κλοπή και η λεηλασία του εθνικού πλούτου από το κομματικό κράτος είτε αυτό ήταν πράσινο, είτε γαλάζιο.

Γιατί όμως τα θυμήθηκαν όλα αυτά ξαφνικά οι διεθνείς τοκογλύφοι στα τέλη του 2009, αρχές του 2010; Όπως γνωρίζουμε σήμερα πρόθυμος στο να υπαχθεί η χώρα μας στο μνημόνιο ήταν εκ των προτέρων ο Παπανδρέου και ο αντ΄ αυτού Βενιζέλος σε σημείο μάλιστα ούτως ώστε να χαλκέψουν τα λογιστικά στοιχεία, τα οποία αφορούσαν το δημόσιο έλλειμμα.

Όμως στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε ότι οι αριθμοί δεν έχουν καμία σημασία. Υπάρχουν χώρες με πολύ χειρότερα λογιστικά στοιχεία από την Ελλάδα, οι οποίες συνεχίζουν κανονικά την οικονομική τους ζωή χωρίς να τους έχουν επιβάλει οι διεθνείς τοκογλύφοι το οποιοδήποτε μνημόνιο, τον οποιοδήποτε έλεγχο ή περιορισμό. Υπήρξε επιλογή, λοιπόν, τόσο του διεθνούς οικονομικού κατεστημένου, όσο και του ημεδαπού να υποταχθεί οικονομικά η Ελλάδα και να εξαθλιωθεί συστηματικά ο Ελληνικός Λαός. Η Ελλάδα έπρεπε να ταπεινωθεί, η Ελλάδα στο καινούργιο κόσμο της παγκοσμιοποίησης πρέπει να είναι μια υπόδουλη χώρα γιατί μεγαλύτερη δουλεία από το χρέος δεν υπάρχει.

Πρέπει να θυμηθούμε ότι σφοδρή υπήρξε η αντίδραση του ελληνικού λαού στο μνημόνιο και οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ δεν τολμούσαν να κυκλοφορήσουν καν στον δρόμο. Όμως την σφοδρή αντίδραση του λαού την έπνιξαν με τις μολότωφ των προβοκατόρων, τα δακρυγόνα και τα καπνογόνα και τέλος με ένα φρικιαστικό έγκλημα την δολοφονία στη Μαρφίν, η οποία πάγωσε την οποιαδήποτε προοπτική μαζικής αντίδρασης.

Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Εν τω μεταξύ, τέλη του 2010 είχαμε δημοτικές εκλογές και μέσα σε αυτό το κλίμα μια νέα πολιτική δύναμη ανέτειλε, ήταν η Χρυσή Αυγή με το 5,3% στο Δήμο των Αθηναίων, ένα αποτέλεσμα το οποίο έδειχνε ότι στα χρόνια που ερχόντουσαν όπως και πράγματι συνέβη, η Χρυσή Αυγή θα αποκτούσε την δύναμη να παρέμβει δυναμικά στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Στην αρχή αγνόησαν τον κίνδυνο αυτόν συστηματικά, συνέχισαν σε εντονότερους ρυθμούς την λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής και ήλπιζαν ότι στις προσεχείς εκλογές δεν θα κατόρθωνε το Κίνημά μας να εκλέξει βουλευτές.

Τον Νοέμβριο του 2011 είχε προηγηθεί η προσχώρηση στο μνημόνιο της Ν.Δ. του Σαμαρά με την κυβέρνηση Παπαδήμου. Ένα μεγάλο μέρος πατριωτών και εθνικιστών, οι οποίοι ήταν εγκλωβισμένοι στην Ν.Δ. και όχι μόνον, αλλά και στο ΠΑΣΟΚ και την Αριστερά, αντέδρασε δυναμικά και προσχώρησε μαζικά στην Χρυσή Αυγή. Έτσι φτάσαμε στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 με την θριαμβευτική είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή με ποσοστό 7%. Το σύστημα κλυδωνίστηκε, η αριστερά ήταν δεδόμενο ότι θα αντιδρούσε όπως συνήθως αντιδρά και δεν θα αποτελούσε κίνδυνο για το κυρίαρχο σύστημα. Όμως, οι μαθητευόμενοι μάγοι του μνημονίου και οι διεθνείς τοκογλύφοι είδαν μπροστά τους τον αστάθμητο παράγοντα που γεννάει η Ιστορία: ήταν η Χρυσή Αυγή.

Άρχισαν έναν πόλεμο σκληρό, ο οποίος όμως δεν απέδωσε κατ‘ ελάχιστον. Η Χρυσή Αυγή με την ειλικρινή και τίμια στάση της ανέβαινε συνεχώς, κάλπαζε στην κυριολεξία και έπρεπε να την σταματήσουν. Πολλούς μήνες πριν την δολοφονία στο Κερατσίνι, την οποία εγώ προσωπικά καταδίκασα από την πρώτη στιγμή, οι μυστικές υπηρεσίες είχαν στήσει έναν ολόκληρο μηχανισμό προκειμένου να σταματήσουν με βρώμικο και σκοτεινό τρόπο την Χρυσή Αυγή.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

Έτσι ξεκίνησε η σκευωρία με τις προφυλακίσεις, με την τερατώδη κατηγορία περί εγκληματικής οργανώσεως. Γνωρίζετε πολύ καλά τον ανελέητο πόλεμο λάσπης τον οχετό της προπαγάνδας εναντίον μας. Και τι δεν έγραψαν και τι δεν είπαν! Για εφοπλιστές χρηματοδότες, για μισθούς έξι εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο των στελεχών της Χρυσής Αυγής! Για οπλοστάσια, για μυστικά στρατόπεδα και πεδία βολής! Δέκα ολόκληρους μήνες κράτησε η ανάκριση και σήμερα Αύγουστο του 2014 απ’ όλη αυτή την δεκάμηνη ανάκριση δεν έχει αποδειχθεί τίποτε απ’ όλα αυτά! Και όμως μας κρατούν στην φυλακή... Ποιοι; Οι ίδιες δυνάμεις που επέβαλαν το μνημόνιο, οι ίδιες δυνάμεις μας έχουν πίσω από τα σίδερα, διώκουν πολιτικά κάθε δραστηριότητα νόμιμη του Κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών.

Πίστευαν ότι με τις διώξεις θα μας λυγίσουν, ότι θα μας φτάσουν στο 2%! Όμως, η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει. Βεβαίως εάν δεν είχαν στήσει αυτή την σκευωρία στις ευρωεκλογές του 2014 η Χρυσή Αυγή δεν θα έπαιρνε 9,4%, αλλά ίσως και μεγαλύτερο ποσοστό από 15% και τότε η χούντα του μνημονίου θα είχε πέσει.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, πρέπει να αντέξουμε στον αγώνα τον καλό και μέσα από φυλακίσεις, διώξεις, συκοφαντίες, μέσα από το τίμιο αίμα των δύο δολοφονημένων εθνομαρτύρων Συναγωνιστών μας, πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία. Αγώνα για Αρετή και Τιμή.

Και ο αγώνας αυτός να είστε βέβαιοι πως θα δικαιωθεί και η Ελλάδα θα αναπνεύσει και πάλι ελεύθερη απ’ τα δεσμά των τοκογλύφων και των ενταύθα εθνοπροδοτών υποτακτικών της.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ